PRIVACY VERKLARING

Bevalwijzer, gevestigd op het August Allebéplein 55, 1062 AB Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Manon de Graaf is de Functionaris Gegevensbescherming van Bevalwijzer.
Zij is te bereiken via: manon@bevalwijzer.nl
https://www.bevalwijzer.nl
August Allebéplein 55
1062 AB Amsterdam
+31631310343

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Bevalwijzer verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder is een overzicht te vinden van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Email-adres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt. Hieronder kan bijvoorbeeld worden verstaan: Hoeveelste zwangerschap, je uitgerekende datum en waar je onder controle bent
  • Eventuele bijzonderheden ten aanzien van jouw en/of je baby’s gezondheid
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer na het voldoen van de betaling voor een cursus

 

Bevalwijzer verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • Gegevens over je zwangerschap (hoeveelste zwangerschap dit is, je uitgerekende datum en eventuele (medische) bijzonderheden).
  • Jouw zorgverlener tijdens deze zwangerschap
  • Via wie/wat je bij Bevalwijzer gekomen bent


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Op basis van de grondslag ‘Overeenkomst’. Bevalwijzer verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het bevestigen van je inschrijving
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of emailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over eventuele wijzigingen van onze diensten en/of producten
  • Het toespitsen van informatie tijdens de cursus(sen) op jouw situatie


Geautomatiseerde besluitvorming
Bevalwijzer neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden  genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bevalwijzer) tussen zit. Bevalwijzer gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:


Delen van persoonsgegevens met derden

  • Boekhoudprogramma MoneyBird
  • Hostingpartij TransIP
  • Betalingssysteem Mollie
  • Woocommerce
  • MailBlue
  • Dropbox
  • Google Spreadsheets
  • Mailprogramma
  • Assistente Bevalwijzer
  • Verloskundigen/trainers Bevalwijzer


Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken
Bevalwijzer gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bevalwijzer en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar manon@bevalwijzer.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Bevalwijzer wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Google Analitics
Bevalwijzer houdt bij hoe websitebezoekers de website gebruiken door middel van Google Analitics. Voor meer informatie kun u het privacybeleid van Google en Google Analitics raadplegen. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de Bevalwijzer website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Bevalwijzer te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Bevalwijzer heeft hier geen invloed op.
Bevalwijzer heeft Google geen toestemming gegeven om de via Bevalwijzer verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bevalwijzer neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, verlies en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Bevalwijzer verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou óf om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bevalwijzer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. De Bevalwijzer website maakt gebruik van een SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst te ontvangen over de beveiliging van de door Bevalwijzer verzamelde gegevens, neem dan contact op met Bevalwijzer via manon@bevalwijzer.nl. Https://bevalwijzer.nl is een website van Bevalwijzer.

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren
Bevalwijzer bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 7 jaar voor de facturen vanwege de wettelijke verplichting van de Belastingdienst.

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

 

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam.  Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Hansje heeft 8 jaar in Australië gewoond en is een echte dieren liefhebber! 

Ineke van Straeten

Ineke van Straeten

Lactatiekundige en kraamverzorgende

 

Ineke heeft passie voor haar vak, passie voor moeder en kind. Zij heeft onwijs veel ervaring opgedaan als kraamverzorgende en is daarnaast 'beroemd' lactatiekundige. Naast haar kennis over de borstvoeding, weet Ineke ook heel veel over gedrag en slapen van baby's. Zij zal jullie tijdens de Baby Basics dus een compleet beeld geven van de eerste periode met jullie kindje en jullie met een koffertje vol tips & tricks naar huis sturen.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en (mindfulness)trainer

 

Anna zit al bijna 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden.

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Anna is daarnaast onlangs gestart met een mindfulness opleiding!

Anne Hagemans

Anne Hagemans

Verloskundige, echoscopiste en trainer

 

Anne werkt als verloskundig echoscopist en staat in haar kracht voor een groep. Zij werkt dan ook met onwijs veel plezier bij Bevalwijzer. Anne vindt het belangrijk om realistische verwachtingen rondom de geboorte van jullie kindje te creëeren. Door het geven van theoretische informatie en praktische tools wil zij ervoor zorgen dat jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan én achteraf met een goed gevoel terug zullen kijken.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Kennemerland

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie