Logo Bevalwijzer
NL | EN
Logo bevalwijzer

Prive cursus

Prive cursus

Een zwangerschapscursus op maat aan huis

Ontvang je graag alle informatie over je bevalling, de kraamtijd en/of het geven van borstvoeding in een prettige een-op-een setting aan huis? Ook dat is mogelijk bij ons! Een privé cursus kan zowel fysiek aan huis of live online via zoom plaatsvinden en kunnen we volledig toespitsen op jouw situatie en behoeftes. 

Bevalwijzer

Een prive bevalcursus gegeven door een verloskundige

Onze cursussen worden gegeven door ervaren verloskundigen. Op deze manier weet je zeker dat je je vragen stelt aan een persoon die alles heeft meegemaakt op het gebied van bevallen, pijnstilling, borstvoeding en de kraamtijd. Stel daarom ook gerust alle vragen die je hebt, daar zijn we voor.

Met onze privé zwangerschapscursus kun je erop vertrouwen dat je alles weet wat je moet weten zodat je zelfverzekerd richting je due date kunt toeleven en vertrouwen hebt in jezelf, je baby, het proces, je geboortepartner en je geboorteteam.

Na een privé zwangerschapscursus over de bevalling weet je o.a.:

  • Hoe een bevalling van A tot Z verloopt
  • Wat de mogelijke ‘wat als?’ scenario’s zijn en wat hierin je mogelijkheden zijn
  • Hoe je ademhaling je kan ondersteunen tijdens het proces
  • Hoe je als geboortepartner het beste tot steun kunt zijn, inclusief de verschillende massage technieken,
  • De voor- en nadelen van medicamenteuze pijnstilling
  • En nog veel meer.

Cursus informatie

Een privé bevalcursus kan zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden.

Meestal plannen we de privé zwangerschapscursus tussen de 28 en 35 weken in. Dagen en tijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van de beschikbaarheid. Een privé cursus is in heel Nederland mogelijk. Wel rekenen wij €0,35 per gereden kilometer buiten onze rayongebieden (Amsterdam, Arnhem, Castricum, Haarlem en Leiden).

Na afloop van de privé cursus ontvang je een digitaal naslagwerk waarin alles nog eens is samengevat. Altijd fijn om tijdens je zwangerschap nog eens door te nemen.

Wat kost een privé zwangerschapscursus?
Omdat een privé cursus altijd wordt samengesteld op basis van jouw behoeften, kunnen de prijzen uiteenlopend zijn. Een privé sessie over alleen de bevalling, duurt zo’n 2,5 uur en kost €309 incl. BTW.  Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een privé cursus uit te breiden met de informatie rondom de kraamtijd en/of het geven van borstvoeding.

Kosten: vanaf € 309,- incl. BTW

Een uitgebreide privé cursus of een cursus samen met vrienden?
Wil je je niet alleen voorbereiden op de bevalling, maar ook op de kraamtijd en/of het geven van borstvoeding? Of heb je een vriendin die ook een kindje verwacht en zouden jullie samen een cursus willen doen?

Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan komen we samen vast tot de perfecte privé cursus!

Alternatieve cursusvormen

Online cursus

Liever alle informatie over de bevalling, de kraamperiode en eventuele borstvoeding tot je nemen in je eigen tempo? Dat kan met onze online zwangerschapscursus. In onze online cursusomgeving krijg je alle informatie die je nodig hebt in 11 overzichtelijke modules. Zo kies je zelf welke kennis je wel of niet nodig hebt.

Cursus in 2 avonden

Klinkt 1 dag toch als een lange zit of komen dekweekenden je niet goed uit? Dan is bieden we ook de Cursus in 2 avonden aan waarin we alle informatie verspreiden over twee doordeweekse avonden. Tijdens de eerste avond gaan we in op het WAT rondom de bevalling en een weekje later behandelen we ook alle informatie rondom het HOE.

Reviews

Op de hoogte blijven van actualiteiten omtrent zwanger zijn, bevallen, de kraamperiode of ander baby gerelateerd nieuws? Abonneer je dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.