fbpx

Het bevalwijzer team

Nogmaals van harte welkom bij Bevalwijzer! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer over ons en onze visie wil weten. Daarom stel ik graag het hele Bevalwijzer team aan je voor!

Het Bevalwijzer team

Manon de Graaf

Manon de Graaf

Bevalwijzer eigenaar Verloskundige en trainer

Manon wil ervoor zorgen dat kersverse ouders met een goed gevoel terugkijken op de bevalling, de kraamtijd en de eventuele borstvoeding. Zij is ervan overtuigd dat de sleutel bij informatie ligt: het vergroot je kennis en inzicht en zal daardoor realistische verwachtingen scheppen.

Met de juiste realistische verwachtingen over het gehele geboorteproces en de kraamtijd, kom je uiteindelijk voor minder verassingen te staan. Dit vergroot het gevoel van controle over je bevalling, je kraamtijd én over jezelf en daardoor is de kans groter dat je achteraf met een goed gevoel terugkijkt op het proces!

Kirsty Schellekens

Kirsty Schellekens

Franchisenemer Leiden e.o. Verloskundige en trainer

Kirsty runt haar eigen Bevalwijzer rayon in Leiden. Het is haar doel om vrouwen en partners met enthousiasme, goede moed en vertrouwen de bevalling en kraamtijd in te laten gaan. Zij zal jullie tijdens de cursussen van A tot Z voorbereiden op de aanstaande bevalling, de kraamtijd en de borstvoeding.

Aangezien Kirsty tweetalig opgevoed is, geeft zij haar cursussen ook in het Engels en is zij het gezicht van de Engelse Online Cursus ter voorbereiding op de bevalling (klik hier).

Selina Hekelbeeke

Selina Hekelbeeke

Franchisenemer IJmond e.o. Verloskundige en trainer

Selina heeft haar eigen rayon in IJmond en omstreken. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode is anders. Daarin is begeleiding, adviezen en support zo ontzettend belangrijk! Dat is dan ook de reden dat Selina jullie in kleine groepen zal voorbereiden op deze intense periode. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Selina staat voor jullie klaar om jullie de steun en begeleiding te kunnen geven die jullie nodig hebben! 

Sophie Bouwes

Sophie Bouwes

Franchisenemer Haarlem e.o. Verloskundige en trainer

Sophie werkt als verloskundige in Haarlem, voert met passie het prachtvak als verloskundige uit en runt daarnaast Bevalwijzer locatie Haarlem e.o.

Zij zal jullie voorbereiden op de bevalling, vooral een hele leuke dag om naar uit te kijken! Geen enkele bevalling is hetzelfde en maar weinig bevallingen verlopen precies zoals ‘gepland’. Juist daarom is een goede voorbereiding op mogelijke onverwachte wendingen hierop zo belangrijk voor de uiteindelijke bevallingservaring. 

Susan Dubbeldam

Susan Dubbeldam

Franchisenemer 't Gooi Verloskundige en trainer

Reislustige Susan heeft haar eigen rayon in ‘t Gooi. Susan heeft ook buiten Nederland veel werkervaring opgedaan. Susan heeft namelijk in Ghana en op Madagaskar gewerkt als verloskundige! 

Naast dat Susan ‘t Gooi up and running houdt, verzorgd zij ook cursussen in Amsterdam. Door haar ervaringen is zij ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en de juiste kennis een positief effect hebben op het verloop van de bevalling en op de herinnering erna.

Magalie Rock

Magalie Rock

Verloskundige en Bevalwijzer trainer

Magalie is verloskundige en komt oorspronkelijk uit België. Sinds 2016 woont en werkt zij hier in het prachtige Amsterdam. Magalie is tijdens de eerste COVID-19 Lockdown zelf moeder geworden van haar prachtzoon Louie.

Haar missie is om de geboorte van een kindje zo mooi mogelijk te maken. Magalie vindt dat alles begint met een goede voorbereiding en duidelijke informatie. Zij zal jullie door deze informatie meer rust en vetrouwen geven waardoor jullie het avontuur aan kunnen gaan.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en Bevalwijzer (mindfulness) trainer

Anna zit al 22 jaar in het vak en heeft daarmee echt onwijs veel bevallingen mogen begeleiden!

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Daarnaast heeft Anna de opleiding tot mindfulness docent afgerond en begeleid zij onze Mindful Complete Cursus.

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en Bevalwijzer trainer

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam, een grote droom die eindelijk uitkwam! Zij voert dit werk dan ook met al haar passie en energie uit.

Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal door middel van al haar ervaringen en informatie, jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Castricum - Haarlem -
Leiden - 't Gooi

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.