fbpx

Het bevalwijzer team

Nogmaals van harte welkom bij Bevalwijzer! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer over ons en onze visie wil weten. Daarom stel ik graag het hele Bevalwijzer team aan je voor!

Het Bevalwijzer team

Manon de Graaf

Manon de Graaf

Eigenaar, verloskundige en trainer

Manon wilt ervoor zorgen dat kersverse ouders met een goed gevoel terugkijken op de bevalling; Hoe het ook is verlopen, thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling.

Manon is ervan overtuigd dat de sleutel bij informatie ligt: informatie kan je kennis en inzicht vergroten en daardoor realistische verwachtingen scheppen. Met de juiste verwachtingen, kom je voor minder verrassingen te staan en dit vergroot het gevoel van controle over de bevalling én over jezelf.

Susan Dubbeldam

Susan Dubbeldam

't Gooi, verloskundige en trainer

Reislustige Susan heeft haar eigen rayon in ‘t Gooi. Susan heeft ook buiten Nederland veel werkervaring opgedaan. Susan heeft namelijk in Ghana en op Madagaskar gewerkt als verloskundige! 

Naast dat Susan ‘t Gooi up and running houdt, verzorgd zij ook cursussen in Amsterdam. Door haar ervaringen is zij ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en de juiste kennis een positief effect hebben op het verloop van de bevalling en op de herinnering erna.

Selina Hekelbeeke

Selina Hekelbeeke

IJmond, verloskundige en trainer

Selina heeft haar eigen rayon in IJmond en omstreken. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode is anders. Daarin is begeleiding, adviezen en support zo ontzettend belangrijk! Dat is dan ook de reden dat Selina jullie in kleine groepen zal voorbereiden op deze intense periode. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Selina staat voor jullie klaar om jullie de steun en begeleiding te kunnen geven die jullie nodig hebben! 

Magalie Rock

Magalie Rock

Verloskundige en trainer

Magalie is verloskundige en komt oorspronkelijk uit België. Sinds 2016 woont en werkt zij in Amsterdam. Magalie is tijdens de COVID-19 Lockdown bevallen van haar prachtzoon Louie.

Haar missie is om de geboorte van een kindje zo mooi mogelijk te maken. Magalie vindt dat alles begint met een goede voorbereiding en duidelijke informatie. Zij zal jullie door deze informatie meer rust en vetrouwen geven waardoor jullie het avontuur aan kunnen gaan. 

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam, een grote droom die eindelijk uitkwam! Zij voert dit werk dan ook met al haar passie en energie uit.

Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal door middel van al haar ervaringen en informatie, jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en trainer

Anna zit al 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden!

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Daarnaast heeft Anna de opleiding tot mindfulness docent afgerond en begeleid zij onze Mindful Complete Cursus.

Sophie Bouwes

Sophie Bouwes

Verloskundige en trainer

Sophie werkt als verloskundige in Haarlem, voert met passie het prachtvak als verloskundige uit en is daarnaast Bevalwijzer trainer in Haarlem.

Zij zal jullie voorbereiden op de bevalling, vooral een hele leuke dag om naar uit te kijken! Geen enkele bevalling is hetzelfde en maar weinig bevallingen verlopen precies zoals ‘gepland’. Juist daarom is een goede voorbereiding op mogelijke onverwachte wendingen hierop zo belangrijk voor de uiteindelijke bevallingservaring. 

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Heemskerk

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie