fbpx

Het bevalwijzer team

Nogmaals van harte welkom bij Bevalwijzer! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer over ons en onze visie wil weten.

Daarom stel ik graag het hele Bevalwijzer team aan je voor!

Het Bevalwijzer team

Manon de Graaf

Manon de Graaf

Eigenaar, verloskundige en trainer

Manon wilt ervoor zorgen dat kersverse ouders met een goed gevoel terugkijken op de bevalling; Hoe het ook is verlopen, thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling.

Manon is ervan overtuigd dat de sleutel bij informatie ligt: informatie kan je kennis en inzicht vergroten en daardoor realistische verwachtingen scheppen. Met de juiste verwachtingen, kom je voor minder verassingen te staan en dit vergroot het gevoel van controle over de bevalling én over jezelf.

Susan Dubbeldam

Susan Dubbeldam

't Gooi, verloskundige en trainer

 

Reislustige Susan heeft haar eigen rayon in ‘t Gooi. Susan heeft ook buiten Nederland veel werkervaring opgedaan. Susan heeft namelijk in Ghana en op Madagaskar gewerkt als verloskundige. Naast dat Susan ‘t Gooi up and running houdt, verzorgd zij ook cursussen in Amsterdam. Door haar ervaringen is zij ervan overtuigd dat zelfvertrouwen en de juiste kennis een positief effect hebben op het verloop van de bevalling en op de herinnering erna.

Roos Schapink

Roos Schapink

Assistent en bijna verloskundige

 

Roos is Bevalwijzer assistente en daarmee de rechterhand van Manon. Naast haar werkzaamheden voor Bevalwijzer is Roos erg druk met haar opleiding tot verloskundige. Zij zal binnenkort afstuderen als verloskundige en helpt ons tot die tijd met het verwerken van alle inschrijvingen, reageert op jullie mails en vragen. In haar vrije tijd is Roos graag te vinden op het strand van Texel.

Bregje Peys

Bregje Peys

Bevalwijzer coach

 

Bregje heeft Bevalwijzer in 2011 opgericht en heeft het steentje in 2019 doorgegeven aan Manon. Bregje haar kracht ligt bij de no-nonsense coaching en zal daarmee met Bevalwijzer verbonden blijven.

Jullie gaan op zoek naar patronen en inzichten, zodat je bewust kunt kiezen wat en hoe je het anders wilt. Daar zul je mee moeten experimenteren, om al oefenend een leuker leven in te struikelen.

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

  

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam.  Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Hansje heeft 8 jaar in Australië gewoond en is een echte dieren liefhebber!

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en (mindfulness)trainer

 

Anna zit al bijna 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden.

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Daarnaast heeft Anna de opleiding tot mindfulness docent afgerond.

Anne Hagemans

Anne Hagemans

Verloskundige, echoscopiste en trainer

 

Anne werkt als verloskundig echoscopist en staat in haar kracht voor een groep. Zij werkt dan ook met onwijs veel plezier bij Bevalwijzer. Anne vindt het belangrijk om realistische verwachtingen rondom de geboorte van jullie kindje te creëeren. Door het geven van theoretische informatie en praktische tools wil zij ervoor zorgen dat jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan én achteraf met een goed gevoel terug zullen kijken.

Sophie Bouwes

Sophie Bouwes

Verloskundige en trainer

 

Sophie werkt als verloskundige in Haarlem, voert met passie het prachtvak als verloskundige uit en is daarnaast Bevalwijzer trainer in Haarlem. Zij zal jullie voorbereiden op de bevalling op een nuchtere, no-nonsens manier. Vooral een hele leuke dag om naar uit te kijken! Geen enkele bevalling is hetzelfde en maar weinig bevallingen verlopen precies zoals ‘gepland’. Juist daarom is een goede voorbereiding op mogelijke onverwachte wendingen hierop zo belangrijk voor de uiteindelijke bevallingservaring.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Limmen

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie