Het bevalwijzer team

Nogmaals van harte welkom bij Bevalwijzer! Wij kunnen ons voorstellen dat je graag meer over ons en onze visie wil weten. Daarom stel ik graag het hele Bevalwijzer team aan je voor!

Het Bevalwijzer team

Manon de Graaf

Manon de Graaf

Bevalwijzer eigenaar Verloskundige en trainer

Manon wil ervoor zorgen dat kersverse ouders met een goed gevoel terugkijken op de bevalling, de kraamtijd en de eventuele borstvoeding. Zij is ervan overtuigd dat de sleutel bij informatie ligt: het vergroot je kennis en inzicht en zal daardoor realistische verwachtingen scheppen.

Met de juiste realistische verwachtingen over het gehele geboorteproces en de kraamtijd, kom je uiteindelijk voor minder verassingen te staan. Dit vergroot het gevoel van controle over je bevalling, je kraamtijd én over jezelf en daardoor is de kans groter dat je achteraf met een goed gevoel terugkijkt op het proces!

Kirsty Schellekens

Kirsty Schellekens

Franchisenemer Leiden e.o. Verloskundige en trainer

Kirsty runt haar eigen Bevalwijzer rayon in Leiden. Het is haar doel om vrouwen en partners met enthousiasme, goede moed en vertrouwen de bevalling en kraamtijd in te laten gaan. Zij zal jullie tijdens de cursussen van A tot Z voorbereiden op de aanstaande bevalling, de kraamtijd en de borstvoeding.

Aangezien Kirsty tweetalig opgevoed is, geeft zij haar cursussen ook in het Engels en is zij het gezicht van de Engelse Online Cursus ter voorbereiding op de bevalling (klik hier).

Selina Hekelbeeke

Selina Hekelbeeke

Franchisenemer IJmond e.o. Verloskundige en trainer

Selina heeft haar eigen rayon in IJmond en omstreken. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode is anders. Daarin is begeleiding, adviezen en support zo ontzettend belangrijk! Dat is dan ook de reden dat Selina jullie in kleine groepen zal voorbereiden op deze intense periode. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke vragen.

Selina staat voor jullie klaar om jullie de steun en begeleiding te kunnen geven die jullie nodig hebben! 

Sophie Bouwes

Sophie Bouwes

Franchisenemer Haarlem e.o. Verloskundige en trainer

Sophie werkt als verloskundige in Haarlem, voert met passie het prachtvak als verloskundige uit en runt daarnaast Bevalwijzer locatie Haarlem e.o.

Zij zal jullie voorbereiden op de bevalling, vooral een hele leuke dag om naar uit te kijken! Geen enkele bevalling is hetzelfde en maar weinig bevallingen verlopen precies zoals ‘gepland’. Juist daarom is een goede voorbereiding op mogelijke onverwachte wendingen hierop zo belangrijk voor de uiteindelijke bevallingservaring. 

Wies Spanbroek

Wies Spanbroek

Franchisenemer Arnhem e.o. Verloskundige en trainer

Wies is sinds 2018 als verloskundige werkzaam in Arnhem en omgeving en runt daar ook met veel enthousiasme haar Bevalwijzer rayon.

Het meest bijzondere aan het vak is voor haar het persoonlijke contact wat in korte tijd wordt opgebouwd. Ze kijkt er dan ook erg naar uit om jullie te leren kennen en via Bevalwijzer op een gezellige manier mee te nemen in wat komen gaat. Door alle ins en outs te delen geeft ze jullie het vertrouwen dat hoe je bevalling ook verloopt, jullie goed voorbereid zijn op deze bijzondere ervaring.

Magalie Rock

Magalie Rock

Verloskundige en Bevalwijzer trainer - Amsterdam

Magalie is verloskundige en komt oorspronkelijk uit België. Sinds 2016 woont en werkt zij hier in het prachtige Amsterdam. Magalie is tijdens de eerste COVID-19 Lockdown zelf moeder geworden van haar prachtzoon Louie.

Haar missie is om de geboorte van een kindje zo mooi mogelijk te maken. Magalie vindt dat alles begint met een goede voorbereiding en duidelijke informatie. Zij zal jullie door deze informatie meer rust en vetrouwen geven waardoor jullie het avontuur aan kunnen gaan.

Bente Breedveld

Bente Breedveld

Verloskundige en Bevalwijzer trainer - Amsterdam

Bente is onze nieuwste aanwinst binnen ons gezellige team in Amsterdam!

Na meerdere jaren in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben als verloskundige, is zij nu terug getrokken naar Castricum. Bente is onlangs zelf moeder geworden van een prachtige zoon.

Zij kan niet wachten jullie voor te bereiden op dit intieme, intense en mooie moment. Dit zal zij doen op een nuchtere, maar professionele manier met daarin ook de nodige humor!

Margot Rovers

Margot Rovers

Verloskundige en Bevalwijzer trainer - Leiden

Sinds 2019 ben ik werkzaam als verloskundige in Leiden en omstreken en ik merk dat er niet altijd genoeg tijd is tijdens de zwangerschapscontroles om dieper in te gaan op de bevalling. Ik vind het als verloskundige altijd heel waardevol als aanstaande ouders goed zijn voorgelicht over wat de bevalling is en welke keuzes daarin aan bod kunnen komen.

Daarnaast vind ik het heel waardevol om deze cursus te kunnen geven naast mijn werk als verloskundige, zodat aanstaande ouders zich klaar voelen en de bevalling positief tegemoet kijken, omdat ze (beter) weten wat ze kunnen verwachten.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Arnhem - Castricum
Haarlem -
 Leiden 

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.