fbpx

ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1: Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle cursussen van Bevalwijzer.

Artikel 2: De verschillende Bevalwijzer cursussen

De Complete Cursus wordt gevolgd door de zwangere. De Cursus-in-1 dag, de Baby Basics en de Opfriscursus worden gevolgd door de zwangere en haar partner of iemand die haar tijdens de bevalling begeleidt. De Complete Cursus bestaat uit 6 sessies, de 4e is met de partner, de 6e sessie met de baby. De 6e sessie wordt rond 10 weken na de 5e sessie ingepland, overdag. De Mindful Complete Cursus bestaat uit 6 sessies, sessie 3 en 4 zijn met de partners, de 6e sessie met de baby. Deze wordt rond 10 weken na de 5e sessie ingepland.

De Cursus-in-1-dag, de Baby Basics en de Opfriscursus bestaan ieder uit één sessie. De cursussen worden vooraf ingepland, de data en tijdstippen staan vast. 

Artikel 3: Inschrijving

Eén inschrijving is voor één stel. Inschrijving geschiedt per mail of online inschrijfformulier en betaling. Bevalwijzer bevestigt deze inschrijving binnen enkele dagen per email. Daarnaast ontvang je binnen enkele dagen de aanvullende cursusinformatie.

Artikel 4: Betaling

Indien er geen sprake was van een online betaling, dient het cursusgeld uiterlijk binnen 10 dagen na bevestiging van de inschrijving op de rekening van Bevalwijzer bijgeschreven te zijn. Bij ontvangst van de betaling is de cursusplek definitief gereserveerd voor de cursist. Per email wordt de cursist op de hoogte gesteld van de wijze van betalen.

Artikel 5: Annulering door de cursist

Wanneer de cursist door omstandigheden niet kan deelnemen aan de cursus, moet dat per email gemeld worden.

  • Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus wordt 100% van het betaalde cursusgeld geretourneerd, minus 20 euro administratiekosten.
  • Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken voor aanvang van de cursus wordt 50% van het betaalde cursusgeld geretourneerd, minus 20 euro administratiekosten.
  • Bij annulering vanaf 2 weken voor aanvang van de cursus is 100% van het cursusgeld verschuldigd.

Voor de Baby Basics geldt een ‘al-bevallen-geld-terug-garantie’. Mocht je ten tijde van de ingeplande Baby Basics dus al bevallen zijn, zal Bevalwijzer het cursusbedrag (minus €20 administratiekosten) terugstorten.

Artikel 6: Annulering door Bevalwijzer

Bevalwijzer behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen of overmacht.

Dit zal in geval van onvoldoende aanmeldingen uiterlijk 5 dagen vantevoren worden gemeld.

De mogelijkheid zal worden geboden een privécursus te volgen, bij een andere Cursus aan te sluiten of de Online cursus te volgen met eventueel aanvullende videocall. Indien dit niet mogelijk is zal het  betaalde cursusgeld worden gerestitueerd. De Bevalwijzer cursussen gaan door vanaf 5 aanmeldingen.

Wanneer er geen alternatief geboden kan worden zal het cursusbedrag gerestitueerd worden of in depot worden gehouden voor een volgende/andere cursus.

Mocht de cursus niet door kunnen gaan wegens ziekte van de Bevalwijzer trainer (en er geen vervanging geregeld kan worden), zorgt Bevalwijzer ervoor dat de cursus op een ander tijdstip plaats zal vinden. Bevalwijzer zal zich ten allen tijde inspannen om de cursist de mogelijkheid te geven de cursus
alsnog te volgen, op een andere locatie, online, een ander tijdstip of bij een andere trainer.

Artikel 7: Vertrouwelijkheid

Bevalwijzer zal alle door de cursist verstrekte informatie vertrouwelijk behandelen. Dit wordt ook verwacht van de cursisten onder elkaar.

Het Bevalwijzer cursusmateriaal is vertrouwelijk. Aan het doorsturen van dit materiaal zitten dan ook consequenties verbonden. Daarom vertrouwt Bevalwijzer erop dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Artikel 8: Aansprakelijkheid

Deelname aan de cursussen van Bevalwijzer is op eigen risico. Bevalwijzer is niet aansprakelijk voor enige schade die veroorzaakt is of verband houdt met deelname aan de Cursus. Bevalwijzer draagt geen verantwoordelijkheid voor de medische conditie van de cursist.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Heemskerk

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie