OPFRISCURSUS

ZWANGER VAN JE TWEEDE OF DERDE KINDJE?


Zwanger van jullie tweede of volgende kindje en nog niet veel aandacht gehad om je ook op deze bevalling voor te bereiden? Daar is de Opfriscursus voor! In één avond komen alle onderwerpen nog eens aan bod, toegespitst op een volgende bevalling. Met daarbij jullie eerdere bevalervaring(en) meegenomen: wat ging er toen goed, wat ging volgens jou/jullie minder goed, hoe ga je dat nu anders of juist hetzelfde aanpakken? Welke verwachtingen kun je nu hebben ten aanzien van je bevalling; waar heb je nu meer of juist minder kans op dan bij je eerste bevalling. 

INSCHRIJVEN

“Wat een eyeopeners toen we mijn eerste bevalling even doornamen. Ik kan nu met veel meer inzicht de tweede in. En sowieso lekker dat ik nu alles weer weet, en ook nog veel nieuws gehoord!”

Francine


“Alle info zakt toch een beetje weg. Fijn om daarom nog even samen opgefrist te worden en nuttig om alle eerdere ervaringen mee te nemen.”  

Corine

OPFRISCURSUS

Een opfrisser voor een volgende bevalling in Amsterdam

Zwanger van jullie tweede of volgende kindje en nog niet veel aandacht gehad om je ook op deze bevalling voor te bereiden? Deze opfrisser is bedoeld voor alle zwangeren en partners die het prettig vinden om ook bij een volgende bevalling een goed beeld te hebben van wat je te wachten staat.

In één avond komen alle onderwerpen nog eens aan bod, toegespitst op een volgende bevalling. Daarbij nemen we jullie eerdere bevalervaring(en) mee: wat ging er toen goed, wat ging volgens jou/jullie minder goed, hoe ga je dat nu anders of juist hetzelfde aanpakken? Welke verwachtingen kun je nu hebben ten aanzien van je bevalling; waar heb je nu meer of juist minder kans op dan bij je eerste bevalling. 

Rustig in een kleine groep nemen we alles nog eens door en kunnen jullie leren van jullie eigen én elkaars ervaringen.

Als je je wel wilt voorbereiden op een volgende bevalling, maar dat liever niet in een groep doet of een gecompliceerde eerste bevalling hebt gehad, dan is een Privé Sessie wellicht beter voor jullie. Dan komen we bij jullie thuis en zetten we daar samen alle tips en need-to-knows op een rij. Lees hier meer over op de pagina ‘Privé Sessie’.  Weet je niet precies wat, gezien jullie situatie, het beste is? Stuur even een mailtje naar onze assistente Roos (roos@bevalwijzer.nl), dan denken we uiteraard even met je mee!

 

 Praktische informatie

Op een doordeweekse avond van 19.00 tot 21.30 uur in Amsterdam

Minimaal 4 stellen,  maximaal 8 stellen: we bieden daarmee ruimte voor vragen en het delen & evalueren van jullie eerdere ervaringen

Voor zwangeren plús hun partner, maar je bent natuurlijk ook alleen welkom!

Voor iedereen die al eens bevallen is. Het maakt daarbij niet uit of het je tweede of volgende kindje is

Kom wanneer het jullie uitkomt. Ons advies is ergens tussen de 28 en 37 weken

Inclusief hand-out met alle na te lezen informatie, oefeningen en een drankje

 

€90/STEL

inclusief BTW 

“Tijdens mijn vorige zwangerschap heb ik de Cursus in 1 dag gevolgd wat onwijs fijn was. Nu leek het mij heel nuttig om nog een keer alle info op een rij te hebben. De Opfriscursus sloot daar perfect op aan.

Franka

“Heel veel nieuwe dingen geleerd! Ik dacht zelfs; oh, had ik dit bij mijn vorige bevalling maar geweten! Prettige voorbereiding op de 2e bevalling”

Bianca

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

 

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam.  Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Hansje heeft 8 jaar in Australië gewoond en is een echte dieren liefhebber! 

Ineke van Straeten

Ineke van Straeten

Lactatiekundige en kraamverzorgende

 

Ineke heeft passie voor haar vak, passie voor moeder en kind. Zij heeft onwijs veel ervaring opgedaan als kraamverzorgende en is daarnaast 'beroemd' lactatiekundige. Naast haar kennis over de borstvoeding, weet Ineke ook heel veel over gedrag en slapen van baby's. Zij zal jullie tijdens de Baby Basics dus een compleet beeld geven van de eerste periode met jullie kindje en jullie met een koffertje vol tips & tricks naar huis sturen.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en (mindfulness)trainer

 

Anna zit al bijna 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden.

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Anna is daarnaast onlangs gestart met een mindfulness opleiding!

Anne Hagemans

Anne Hagemans

Verloskundige, echoscopiste en trainer

 

Anne werkt als verloskundig echoscopist en staat in haar kracht voor een groep. Zij werkt dan ook met onwijs veel plezier bij Bevalwijzer. Anne vindt het belangrijk om realistische verwachtingen rondom de geboorte van jullie kindje te creëeren. Door het geven van theoretische informatie en praktische tools wil zij ervoor zorgen dat jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan én achteraf met een goed gevoel terug zullen kijken.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Kennemerland

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie