INTERESSE OF VRAGEN?

INTERESSE IN FOLDERS, HET GEVEN VAN CURSUSSEN OF EEN EIGEN CURSUSLOCATIE?


Ben je verloskundige, huisarts of andere zorgverlener en heb je vragen / zou je graag een stapel flyers willen ontvangen om te kunnen verspreiden onder je cliënten? Of lijkt het je onwijs leuk om voor Bevalwijzer te komen werken als trainer? Heb je tips, ideeën of zou je dolgraag je eigen Bevalwijzer locatie starten? Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

MAIL MIJ

Bevalwijzer Amsterdam

Manon de Graaf
De meest gestelde vragen hebben wij opgenomen in de FAQ, te vinden via de volgende link. Staat het antwoord hier niet tussen? Stuur mij dan even een mailtje via manon@bevalwijzer.nl

Aangezien ik ook als praktiserend verloskundige werk, kan het zo zijn dat ik met een bevalling bezig ben of net eventjes mijn ogen dicht doe na een drukke dienst. Uiteraard kan er een telefonische afspraak gemaakt worden mocht je dat prettig vinden. Stuur daarvoor even een mailtje/appje of smsje (06-31310343).

Het lukt meestel om binnen 2 dagen terug te komen op je mail.

CURSUSLOCATIE
Gebouw ‘MidWest’
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Tram: Tram 7 en 13 (halte “Mercatorplein”) en ook tram 19 (halte “Admiraal de Ruijterweg”) stoppen dichtbij de cursuslocatie.
Bus: Bus 15, 18 en 247 stoppen bij het “Mercatorplein”.
Auto: Als je met de auto komt is er in de buurt van MidWest vaak ergens nog wel een parkeerplekje vrij. Er is ook een mogelijkheid om je auto te parkeren in de parkeergarage onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB Amsterdam). Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten lopen naar Midwest. 

Bevalwijzer ‘t Gooi

Manon de Graaf
Contact
: via email manon@bevalwijzer.nl 

Het lukt meestel om binnen een paar dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de veelgestelde vragen.

CURSUSLOCATIE
Verloskundigenpraktijk ‘GoedBevallen’
Lambertus Hortensiuslaan 86
1412 GZ Naarden

Het is in een oud schoolgebouw in een zijstraat van de Naarderstraat. Je kunt gratis parkeren bij de Rabobank of ING-bank. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de cursuslocatie. Je loopt richting het stoplicht en gaat de 1e afslag naar rechts. Dan is het het gebouw direct aan je linkerhand.

Bevalwijzer IJmond e.o.

Selina Hekelbeeke
Contact
: via email selina@bevalwijzer.nl
06-51846720 (stuur eerst even een berichtje, want het kan zo zijn dat ik met een bevalling bezig ben)

Het lukt meestel om binnen een aantal dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de FAQ. Selina verzorgt alle cursussen in IJmond en omstreken, maar werkt daarnaast ook als praktiserend verloskundige. Het kan daarom soms iets langer duren voordat je reactie krijgt op je mail.

CURSUSLOCATIE CASTRICUM
Raadhuisplein 48
1902 CA Castricum
Naast het gemeentehuis

Er zijn voldoende parkeerplekken rondom de cursuslocaties aanwezig (gratis parkeren).

Bevalwijzer Haarlem

Sophie Bouwes
Contact
: via email sophie@bevalwijzer.nl
Stuur graag eerst even een mailtje of appje, want aangezien ik ook als praktiserend verloskundige werk kan het zo zijn dat ik met een bevalling bezig ben of net eventjes mijn ogen dicht doe na een drukke dienst; 06-16810575

Het lukt meestel om binnen een aantal dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de FAQ. Naast dat Sophie Bevalwijzer Haarlem runt, is zij ook werkzaam als verloskundige. Vandaar dat de voorkeur uitgaat naar mailen in verband met de kans op storen tijdens bevallingen.

CURSUSLOCATIE
Echocentrum ‘de Schoot’
Schotersingel 81 zw
2021 GD Haarlem

De cursussen worden gegeven in het Echocentrum. Daar worden jullie ontvangen. In de omgeving geldt betaald parkeren.

Bevalwijzer Leiden

Kirsty Schellekens
Contact
: via email kirsty@bevalwijzer.nl
06-10329089 (stuur eerst even een berichtje)

Het lukt meestel om binnen een paar dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de FAQ.

CURSUSLOCATIE
Clusiushof 7 
2341 PT Oegstgeest

De cursussen worden gegeven in een yogastudio. Jullie worden ontvangen door Kirsty. Vanwege de hygiëne voor de yoga lessen, wordt er gevraagd om je schoenen uit te doen. Het kan daarom fijn zijn om een extra paar sokken of sloffen mee te nemen. 

Wil je in contact komen met Manon?

Heb je een persoonlijke vraag, ambitie om Bevalwijzer trainer te worden of wil je graag een stapel folders ontvangen voor op de praktijk? Stuur dan even een mailtje via onderstaand contact formulier. Ook als het gaat om een andere vorm/interesse in een samenwerking, kunnen we samen kijken naar de eventuele mogelijkheden.

 

7 + 14 =

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Castricum - Haarlem -
Leiden - 't Gooi

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.