fbpx

Data en inschrijven – Locatie ‘t Gooi

De Cursus-in-1-dag in ’t Gooi is niet in het weekend, maar op een avond doordeweeks. Maar dat is dan ook het enige verschil; het is nog steeds een allesomvattende cursus, waarbij je in 1 keer alle info krijgt die jullie nodig hebben. Na de cursus hebben jullie beide dezelfde info, weten jullie wat jullie kunnen verwachten en hebben jullie praktische tools en tips.

Door de kleinere groepen (maximaal 8 stellen) is de cursus iets korter en goedkoper dan op de zaterdag- of zondagmiddag. Kosten: €105,-

Privé Sessie
Je kunt me mailen of bellen voor het inplannen een privésessie bij jullie thuis: susan@bevalwijzer.nl of 06-48534251

Hieronder staan de data voor ’t Gooi. Omdat ik ook nog als verloskundige werk gaat mijn rooster niet heel ver vooruit, vandaar dat er steeds maar 2 data staan. Maar wil je verder vooruit plannen, mail me dan!  Na inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met alle verdere info.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even: susan@bevalwijzer.nl

Susan Dubbeldam

Ik ben Susan Dubbeldam en met passie werkzaam als verloskundige in Amsterdam. In 2013 en 2017 heb ik tevens werkervaring op gedaan in Ghana en op Madagaskar. Daarnaast geef ik, met heel veel plezier, cursussen voor Bevalwijzer ’t Gooi en Amsterdam.

Als verloskundige ben je betrokken bij een life event met zeer veel impact: de zwangerschap en bevalling zelf, maar ook de geboorte van een gezin.  Een prachtig proces wat je als verloskundige mag begeleiden, dat is wat in mijn ogen het vak ook zo bijzonder maakt. Door het geven van de cursussen van Bevalwijzer wil ik graag bijdragen aan de voorbereiding op dit mooie proces. Ik wil graag dat aanstaande ouders positief en met reële verwachtingen toe kunnen leven naar de bevalling en de periode hierna. Mijn ervaring is dat zelfvertrouwen en de juiste kennis echt een positief effect hebben op de ervaring van je bevalling. En daar zijn de Bevalwijzer cursussen dan ook op gericht.

COVID-19

Vanwege de huidige COVID19 situatie worden er momenteel geen cursussen gegeven in ‘t Gooi. Dit aangezien de locatie het lastig maakt om 1,5 meter afstand te houden. Wij willen om elkaars gezondheid blijven denken en hebben daarom besloten om de cursussen pas weer in te plannen wanneer de situatie dit weer toelaat. 

Er worden wel cursussen aangeboden in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Leiden en ONLINE

Geen evenementen gevonden!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis