Data en inschrijven – Locatie ‘t Gooi

De Cursus in 1 dag in ’t Gooi is niet in het weekend, maar op een avond doordeweeks, de Cursus in 1 avond. Maar dat is dan ook het enige verschil; het is nog steeds een allesomvattende cursus, waarbij je in 1 keer alle info krijgt die jullie nodig hebben. Na de cursus hebben jullie beide dezelfde info, weten jullie wat jullie kunnen verwachten en hebben jullie praktische tools en tips.

Privé Sessie
Het is ook mogelijk om een Privé Sessie in te plannen! Vul daarvoor het formulier in via: https://www.bevalwijzer.nl/inschrijven-prive-sessie-individual-birth-class/ 

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail ons gerust!

COVID-19

Vanwege de huidige COVID-19 situatie worden er momenteel geen fysieke groepscursussen gegeven in ‘t Gooi. Dit aangezien de locatie het lastig maakt om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Wij willen om elkaars gezondheid blijven denken en hebben daarom besloten om de cursussen pas weer in te plannen wanneer de situatie dit weer toelaat. 

Er worden wel cursussen aangeboden in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Leiden en ONLINE

Geen evenementen gevonden!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Castricum - Haarlem -
Leiden - 't Gooi

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.