fbpx

Data en inschrijven – Locatie ‘t Gooi

De Cursus in 1 dag in ’t Gooi is niet in het weekend, maar op een avond doordeweeks, de Cursus in 1 avond. Maar dat is dan ook het enige verschil; het is nog steeds een allesomvattende cursus, waarbij je in 1 keer alle info krijgt die jullie nodig hebben. Na de cursus hebben jullie beide dezelfde info, weten jullie wat jullie kunnen verwachten en hebben jullie praktische tools en tips.

Privé Sessie
Het is ook mogelijk om een Privé Sessie in te plannen! Vul daarvoor het formulier in via: https://www.bevalwijzer.nl/inschrijven-prive-sessie-individual-birth-class/ 

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail ons gerust!

COVID-19

Vanwege de huidige COVID-19 situatie worden er momenteel geen fysieke groepscursussen gegeven in ‘t Gooi. Dit aangezien de locatie het lastig maakt om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Wij willen om elkaars gezondheid blijven denken en hebben daarom besloten om de cursussen pas weer in te plannen wanneer de situatie dit weer toelaat. 

Er worden wel cursussen aangeboden in Amsterdam, Haarlem, Heemskerk, Leiden en ONLINE

Geen evenementen gevonden!

susan Dubbeldam

Wat leuk dat je interesse hebt in een cursus in ‘t Gooi! Ik ben Susan Dubbeldam en met passie werkzaam als verloskundige in Amsterdam. 

Als verloskundige ben je betrokken bij een life event met zeer veel impact: de zwangerschap en bevalling zelf, maar ook de geboorte van een gezin.  Een prachtig proces wat je als verloskundige mag begeleiden, dat is wat in mijn ogen het vak ook zo bijzonder maakt. Ik wil graag dat aanstaande ouders positief en met reële verwachtingen toe kunnen leven naar de bevalling en de periode hierna. Mijn ervaring is dat zelfvertrouwen en de juiste kennis echt een positief effect hebben op de ervaring van je bevalling. En daar zijn de Bevalwijzer cursussen dan ook op gericht.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis