Prive sessie aan huis

OOK LEUK OM CADEAU TE DOEN!


Ben je niet zo van de groepen of wil je samen met vrienden die ook een kindje verwachten een sessie volgen óf heb je simpelweg gewoon meer behoefte om thuis, in eigen  omgeving,  alle informatie door te nemen? Ook dat is mogelijk! Tevens is dit natuurlijk ook een onwijs leuk cadeau voor je  zwangere vriendin, collega, dochter,  nichtje, …! Een sessie die aansluit bij jullie behoeftes, want jullie bepalen de inhoud ervan!

PLAN EEN SESSIE IN

“Het was super! Ik heb nu alle puntjes op de i kunnen zetten en ben volledig up-to-date! Ik ga met een zelfverzekerd gevoel de bevalling tegemoet! Ook mijn partner weet nu goed wat ons te wachten staat.”

Nicole


“De sessie bij ons thuis was perfect. De precieze gerichte info over mijn situatie, al onze vragen zijn beantwoord. De visuele ondersteuning was fijn.”  

Ellen & Bart

INHOUD

Tijdens een privé sessie komt één van de Bevalwijzer verloskundigen bij jullie thuis langs en bespreken we gezamenlijk alles waar jullie behoefte aan hebben. Dat kan alles over de bevalling zijn, maar ook ademhaling- en ontspanning of borstvoeding en kraamtijd. Een mix van alles of verspreid over meerdere sessies voor het totaalplaatje.

 

 Waarom een privé sessie?

Omdat het leuk is om cadeau te doen aan je zwangere vriendin, dochter, familielid, lieve collega

Omdat je niet kan op de data van de geplande cursussen

Omdat je al eens bevallen bent en je alleen een specifiekere ‘opfrisser’ nodig hebt

Omdat je een specifieke situatie of vraag hebt

Omdat je (en/of je partner) graag alle info in het Engels hoort

Omdat je niet zo van groepen houdt

Omdat er in jouw regio geen Bevalwijzer cursuslocatie is (0,35 cent/km)

 

Voorbeeld en prijsindicatie:
De duur en prijs van een privé sessie is afhankelijk van jullie vraag en behoefte. Een privé sessie over alleen de bevalling duurt zo’n 2,5 uur, met daarin alles wat jullie moeten/kunnen/willen weten op een rij: hoe weet je dat het begonnen is, wat kan de partner doen, wat bij complicaties, hoe ga je om met weeën en pijn. En alle ruimte voor jullie specifieke vragen. Voor een volgende bevalling is het nuttig om je 2e bevalling te bespreken in het licht van de 1e: wat ging goed en wat minder goed en wat zou je deze keer anders willen/kunnen doen?

Een sessie van 2,5 uur kost €249 incl. BTW, aantekeningen en hand-out. Zou je een uitgebreidere sessie willen waarbij we het bijvoorbeeld ook over de borstvoeding en/of kraamperiode hebben? Of hebben jullie vrienden die ook een kindje verwachten en zouden jullie samen een sessie willen doen? Alles kan! Mail ons, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is en kunnen we met een voorstel komen.

Een privé sessie met meerdere stellen? Ook dat is mogelijk! Stuur ons even een mailtje met aanvullende informatie (hoeveel stellen, uitgerekende data & locatie), dan bespreken we de mogelijkheden en kosten.

“Wat een eyeopeners toen we mijn eerste bevalling even doornamen. Ik kan nu met veel meer inzicht de tweede in. En sowieso lekker dat ik nu alles weer weet, en ook nog veel nieuws gehoord!”

Francine

“Ik vond het vooral heel fijn dat ik nu echt begrijp hoe de ‘sequence of events’ kan verlopen. Van de voorwee tot de real deal en hoe je daarmee om kan gaan! Heerlijk down to earth!!”

Mirthe

Amsterdam - Arnhem - Castricum
Haarlem -
 Leiden 

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.