ONLINE Prive sessie

OOK LEUK OM CADEAU TE DOEN!


Wens jij jezelf, ondanks deze hectische periode, graag goed voor te bereiden op je aanstaande bevalling? Liever niet een online cursus, maar een Online Privé Sessie waarbij je direct de gelegenheid hebt om vragen te stellen? Ook dat is mogelijk! Jullie bepalen zelf de inhoud van deze sessie. Tijdens een sessie van 2 / 2,5 / 3 uur nemen we alles stap voor stap door. Met ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. 

PLAN EEN SESSIE IN

“Het was super! Ik heb nu alle puntjes op de i kunnen zetten en ben volledig up-to-date! Ik ga met een zelfverzekerd gevoel de bevalling tegemoet! Ook mijn partner weet nu goed wat ons te wachten staat.”

Nicole


“De sessie bij ons thuis was perfect. De precieze gerichte info over mijn situatie, al onze vragen zijn beantwoord. De visuele ondersteuning was fijn.”  

Ellen & Bart

INHOUD

Tijdens een ONLINE PRIVE SESSIE nemen we alles met jullie door waar jullie behoefte aan hebben. Dat kan alles over de bevalling zijn, maar ook ademhaling- en ontspanning of bijvoorbeeld de borstvoeding en de kraamperiode. Een mix van alles of verspreid over meerdere sessies voor het totaalplaatje.

 

 Waarom een privé sessie?

Omdat het leuk is om cadeau te doen aan je zwangere vriendin, dochter, familielid, lieve collega

Omdat je een specifieke situatie of vraag hebt

Omdat je behoefte hebt aan een cursus in een zo persoonlijk mogelijke vorm tijdens deze ‘Corona crisis’, maar je dit liever online doet

Omdat je (en/of je partner) graag alle info in het Engels hoort

 

Voorbeeld en prijsindicatie:
De duur en prijs van een ONLINE privé sessie is afhankelijk van jullie vraag en behoefte. Een privé sessie over alleen de bevalling duurt zo’n 2,5 uur, met daarin alles wat jullie moeten/kunnen/willen weten op een rij: hoe weet je dat het begonnen is, wat kan de partner doen, wat bij complicaties, hoe ga je om met weeën en pijn. En alle ruimte voor jullie specifieke vragen. Voor een volgende bevalling is het nuttig om je 2e bevalling te bespreken in het licht van de 1e: wat ging goed en wat minder goed en wat zou je deze keer anders willen/kunnen doen?

Een online sessie van 2,5 uur kost €209 incl. BTW, alle aantekeningen en hand-out. Zou je een uitgebreidere sessie willen waarbij we het bijvoorbeeld ook over de borstvoeding en/of kraamperiode hebben? Of hebben jullie vrienden die ook een kindje verwachten en zouden jullie samen een sessie willen doen? Alles kan! Mail ons, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is en kunnen we met een voorstel komen.

“Wat een eyeopeners toen we mijn eerste bevalling even doornamen. Ik kan nu met veel meer inzicht de tweede in. En sowieso lekker dat ik nu alles weer weet, en ook nog veel nieuws gehoord!”

Francine

“Ik vond het vooral heel fijn dat ik nu echt begrijp hoe de ‘sequence of events’ kan verlopen. Van de voorwee tot de real deal en hoe je daarmee om kan gaan! Heerlijk down to earth!!”

Mirthe

EEN SESSIE CADEAU DOEN!

 

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!

 

Amsterdam - Arnhem - Castricum
Haarlem -
 Leiden 

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.