Online Baby basics

± 4 uur (2,5 uur indien enkel kraamperiode)

Deze online cursus leert je alles over de borstvoeding, je kindje en je eigen herstel. Vaak een onderbelichte periode, maar wel degelijk een periode waarin voorbereiding zo ontzettend waardevol is! We zullen je middels deze cursus voorbereiden op deze periode zodat je weet wat je te wachten staat, je eigen mening kunt vormen (héél belangrijk met die vele adviezen en goede raad) en je je eigen intuïtie kunt volgen.

ONLINE BABY BASICS

EEN CURSUS DIE JE VANUIT EIGEN HUIS, IN EIGEN TEMPO KUNT VOLGEN!

Vanuit de aanvullende verzekering worden onze cursussen veelal deels of geheel vergoed! Dit is uiteraard wel afhankelijk van je verzekeraar en je polis.

 Tijdens de zwangerschap zijn er maar weinig vrouwen die zich écht goed voorbereiden op de kraamperiode. Iets wat eigenlijk zonde is, want het is zo’n intense periode en er komt zo onwijs veel op je af. Hoe fijn is het als je al een beetje weet wat je te wachten staat? Voorbereiding op deze periode is onwijs waardevol, want door deze voorbereiding zul je realistische verwachtingen hebben over de tijd ná je bevalling. Het zal helpen je eigen intuïtie te kunnen volgen, je eigen mening te kunnen vormen en bovenal goed voor jezelf en je kindje te kunnen zorgen!

Tijdens deze online Baby Basics cursus nemen we je in 4 uur tijd stap voor stap mee door de gehele kraamperiode. Hoe zit het precies met de borstvoeding? Van het op gang komen van je melk, aanlegtechnieken tot wat als het niet meteen lukt? We leren je alles over je kindje, waar moet je op letten, wat is normaal en wat als het afwijkt? Daarnaast zullen we je aanmoedigen om de nodige self-care toe te passen tijdens deze intense en hectische periode. We leren je alles over je eigen herstel; van je cyclus, je bekkenbodem en buikspieren tot weer vrijen en wat te doen bij aanhoudende somberheid.

Tot gauw!

W I L   J I J

  • jezelf professioneel én praktisch voorbereiden op de borstvoeding en kraamperiode?
  • uitleg krijgen over de verschillende voedingshoudingen en aanlegtechnieken?
  • een realistisch beeld krijgen van de kraamperiode
  • voorbereid worden door dé expert: de verloskundige?
  • jezelf, in eigen tijd, vanaf welke locatie dan ook, voorbereiden op deze intense periode? 
  • weten waar je op moet letten bij je kindje?
  • hoe jij je eigen herstel kan bevorderen en wanneer je weer mag sporten?
  • weten wat je kunt doen als de borstvoeding niet direct lukt en wat mogelijke oorzaken kunnen zijn?
  • een nuchtere, no-nonsens cursus boordevol betrouwbare informatie tot je nemen?
  • na een paar dagen/weken de mogelijkheid hebben om onderdelen terug te kijken?

MELD JE DAN AAN VOOR DE ONLINE BABY BASICS EN WE NEMEN JE IN ZO’N 4 UUR STAP VOOR STAP MEE DOOR HEEL DE BORSTVOEDING EN DE KRAAMPERIODE.

Het is ook mogelijk om je enkel voor te bereiden op de kraamperiode, dus exclusief de borstvoeding. Wellicht heb je deze informatie al elders verkregen of is het voor jou niet mogelijk / heb jij niet de wens om borstvoeding te geven. Bereid je dan voor op de zorg rondom je kindje en jouw eigen herstel middels een 2,5 uur durende cursus over de kraamperiode!

Na je inschrijving krijg je toegang tot de online omgeving. Je kunt dan direct starten, maar uiteraard ook later indien gewenst. De toegang is geldig tot één maand ná je uitgerekende datum. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om alles in eigen tempo te volgen. Alles in 1x, stapjes, onderdelen terug kijken om te herhalen, alles is mogelijk!

Amsterdam - Arnhem - Castricum
Haarlem -
 Leiden 

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.