fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Limmen

Cursus in 1 avond
De Cursus-in-1-dag in Limmen is momenteel niet in het weekend, maar op een doordeweekse avond. Dat is dan ook het enige verschil, want het is nog steeds een allesomvattende cursus, waarbij je in 1 keer alle info krijgt die jullie nodig hebben.
Door de kleinere groepen (maximaal 6-8 stellen) is de cursus iets korter en goedkoper dan de Cursus-in-1-dag op de zaterdagmiddag. De Cursus-in-1-avond kost €95,- inclusief hand-out, koffie/thee en wat lekkers.

Privé Sessie
Zouden jullie graag een Privé Sessie willen boeken? . Onder het kopje Privé Sessie staan een aantal beschikbare data en tijden. Komt dit niet uit? Vul dan dit formulier in en ik mail jullie zo snel mogelijk terug met alle informatie en een voorstel.

Overige
De Complete Cursus en Baby Basics zijn momenteel niet beschikbaar in Kennemerland.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even: manon@bevalwijzer.nl

Manon de Graaf - Eigenaar Bevalwijzer

Manon de Graaf - Eigenaar Bevalwijzer

Na al een tijd werkzaam te zijn als verloskundige en daarnaast voor Bevalwijzer, heb ik sinds april 2019 heel Bevalwijzer overgenomen! Want wat is er nou mooier dan positief en met een goed gevoel terugkijken op je bevalling? Dat is uiteindelijk hét doel van iedere verloskundige. Met de Bevalwijzer cursussen wil ik ervoor zorgen dat jullie vol vertrouwen de bevalling in gaan door de juiste, reële kennis en inzichten. Dit op verschillende manieren zodat jullie de vorm kunnen kiezen die het best bij jullie situatie past en er daardoor het meeste uit kunnen halen.

juli 2020
augustus 2020
Geen evenementen gevonden!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Limmen

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie