fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Leiden

Hieronder staan per maand de cursusdata voor Bevalwijzer locatie Leiden. Kies het tabblad van de cursus die je wil doen en kies een datum. Na het voltooien van je inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met de factuur en alle verdere informatie over de cursus.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even kirsty@bevalwijzer.nl

Kirsty Schellekens - Leiden

Wat leuk dat je interesse hebt in een cursus in Leiden! Welkom!

Mijn naam is Kirsty Schellekens en met trots run ik vanaf januari 2021 mijn eigen Bevalwijzer rayon in het mooie Leiden en omstreken. Mijn doel is om vrouwen en hun partners met enthousiasme, goede moed en vertrouwen in het lijf de bevalling en kraamtijd in te laten gaan. Tijdens mijn werk als verloskundige heb ik gezien dat reële verwachtingen en de juiste mindset hier erg bepalend in zijn. De cursussen van Bevalwijzer spelen hier prachtig op in! Ik kijk er naar uit om je tijdens de Complete Cursus of de Cursus in 1 dag te ontmoeten. Of natuurlijk bij jullie thuis indien jullie behoefte hebben aan een Privé Sessie.

Tot gauw!

Yay! Sinds 5 juni 2021 mogen wij weer fysiek cursus geven! Uiteraard houden wij tijdens onze cursussen rekening met alle COVID-19 maatregelen.
– 1,5 meter afstand, hygiëne, thuis blijven bij (milde) klachten en/of nog wachtende op een testuitslag of <5 dagen geleden contact gehad met iemand die positief getest is.

augustus 2021
september 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

augustus 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis