fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Leiden

Hieronder staan per maand de cursusdata voor Bevalwijzer locatie Leiden. Kies het tabblad van de cursus die je wil doen en kies een datum. Na het voltooien van je inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met de factuur en alle verdere informatie over de cursus.

Als je nog vragen hebt of als je iets wil overleggen, mail dan gerust even naar: kirsty@bevalwijzer.nl

Kirsty Schellekens - Leiden

Wat leuk dat je interesse hebt in een cursus in Leiden! Welkom!

Mijn naam is Kirsty Schellekens en met trots run ik sinds januari 2021 mijn eigen Bevalwijzer rayon in het mooie Leiden en omstreken. Mijn doel is om vrouwen en hun partners met enthousiasme, goede moed en vertrouwen in het lijf de bevalling en kraamtijd in te laten gaan. Tijdens mijn werk als verloskundige heb ik gezien dat reële verwachtingen en de juiste mindset hier erg bepalend in zijn. De cursussen van Bevalwijzer spelen hier prachtig op in! Ik kijk er naar uit om je tijdens de Complete Cursus, de Cursus in 1 dag of de Cursus in 2 avonden te ontmoeten. Of natuurlijk bij jullie thuis indien jullie behoefte hebben aan een Privé Sessie.

Tot gauw!

december 2021
januari 2022
februari 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

januari 2022
maart 2022
Geen evenementen gevonden!

januari 2022
februari 2022
Geen evenementen gevonden!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Castricum - Haarlem -
Leiden - 't Gooi

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.