fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Heemskerk & Castricum

Hieronder staan per maand de cursusdata voor Bevalwijzer locatie Heemskerk/Castricum. Kies het tabblad van de cursus die je wil doen en kies een datum. Na het voltooien van je inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met alle verdere info.

Let op! Vanaf 2022 worden de cursussen in Castricum gegeven.

Als je nog vragen hebt of als je iets wil overleggen, mail gerust even selina@bevalwijzer.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in een cursus in Heemskerk! Welkom!

Mijn naam is Selina Hekelbeeke. Ik ben verloskundige en ik run Bevalwijzer rayon IJmond en omstreken! Zwanger zijn en bevallen zijn zulke speciale en bijzondere momenten in het leven. Daarom is het fijn om daar wat begeleiding, adviezen en support in te krijgen. Iedere zwangerschap en bevalling is anders. De cursussen worden gegeven in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en adviezen. Het is jouw zwangerschap en jouw lijf en jij kunt als beste aangeven wat voor jou belangrijk is! Ik hoop alle zwangeren en partners de informatie en steun te kunnen geven die voor hen belangrijk is. Het is immers teamwork, waar jouw team ook uit mag bestaan!

Ik hoop jullie snel te zien!

november 2021
13
november
zaterdag

CURSUS IN 1 DAG Laatste Tickets

IJmond en omstreken | Gezondheidscentrum Heemskerk: Simon van Haerlemstraat 50, 1962 VD Heemskerk
december 2021
11
december
zaterdag

CURSUS IN 1 DAG Laatste Tickets

IJmond en omstreken | Gezondheidscentrum Heemskerk: Simon van Haerlemstraat 50, 1962 VD Heemskerk
januari 2022
februari 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

september 2021
november 2021
januari 2022
Geen evenementen gevonden!

 

Momenteel plannen we Opfriscursussen in naar behoefte. Mochten jullie interesse hebben in een opfrisser, stuur gerust een mailtje. Ook is het mogelijk om mee te doen met de Cursus in 1 dag of om een Privé Sessie bij jullie thuis in te plannen. We zullen ook ingaan op een volgende bevalling tijdens de Cursus in 1 dag! Mochten jullie meer behoefte hebben aan een online cursus welke jullie in eigen tempo, vanuit huis kunnen volgen is ook dit een goede optie. Tijdens onze Online cursus zullen wij namelijk ook ingaan op een volgende bevalling.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis