fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Haarlem

Cursus in 1 dag
Vanaf april 2020 geven we ook cursussen in Haarlem! Er kwam steeds meer interesse vanuit Haarlem en velen kwamen naar Amsterdam, maar natuurlijk willen we ook naar jullie toe komen. Daarom starten we vanaf april met de Cursus in 1 dag en met Privé Sessies in Haarlem en omgeving.

Privé Sessie
Zouden jullie graag een Privé Sessie willen boeken? Onder het kopje Privé Sessie staan een aantal beschikbare data en tijden. Komt dit niet uit? Vul dan dit formulier in en ik mail jullie zo snel mogelijk terug met alle informatie en een voorstel.

Overige
De Complete Cursus en Baby Basics zijn momenteel nog niet beschikbaar in Haarlem.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even: manon@bevalwijzer.nl

Sophie Bouwes, verloskundige en trainer Haarlem

Sophie Bouwes, verloskundige en trainer Haarlem

Sophie is verloskundige en trainer in Haarlem. Zij zal veelal de Cursus in 1 dagen en Privé Sessies in Haarlem organiseren. Voor het inplannen hiervan neem je contact op met Manon de Graaf, manon@bevalwijzer.nl

april 2021
mei 2021
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie