fbpx

Data en inschrijvingen – Locatie Haarlem

Cursus in 1 dag (zowel Nederlands als Engels)
Sinds april 2020 geven we ook cursussen in Haarlem! Hieronder zijn alle beschikbare data en tijden te vinden!

Privé Sessie
Zouden jullie graag een Privé Sessie willen boeken? Onder het kopje Privé Sessie staan een aantal beschikbare data en tijden. Komt dit niet uit? Vul dan dit formulier in en ik mail jullie zo snel mogelijk terug met alle informatie en een voorstel.

Engels
Op zoek naar een Engelse Cursus? In Haarlem bieden we de Cursus in 1 dag ook in het Engels aan: the One day Antenatal class. Tevens is het ook mogelijk om een Engelse Privé Sessie in te plannen. Klik hier voor meer informatie omtrent ons Engelse aanbod.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even: sophie@bevalwijzer.nl

Sophie Bouwes

Sophie Bouwes

Franchisenemer Haarlem e.o., verloskundige

Sophie is verloskundige in Haarlem en daarnaast trotse eigenaar van het Bevalwijzer rayon Haarlem e.o. Zij zal de Cursus in 1 dagen en Privé Sessies in Haarlem organiseren. Voor het inplannen hiervan neem je contact op met Sophie: sophie@bevalwijzer.nl 

Yay! Sinds 5 juni 2021 mogen wij weer fysiek cursus geven! Uiteraard houden wij tijdens onze cursussen rekening met alle COVID-19 maatregelen.
– 1,5 meter afstand, hygiëne, thuis blijven bij (milde) klachten en/of nog wachtende op een testuitslag of <5 dagen geleden contact gehad met iemand die positief getest is.

oktober 2021
november 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis