Cursus in 1 dag

OPFRISCURSUS

Zwanger van jullie tweede of volgende kindje en nog niet veel aandacht gehad om je ook op deze bevalling voor te bereiden? Deze opfrisser is bedoeld voor alle zwangeren en partners die het prettig vinden om ook bij een volgende bevalling een goed beeld te hebben van wat je te wachten staat.

In één avond komen alle onderwerpen nog eens aan bod, toegespitst op een volgende bevalling. Mét daarbij jullie eerdere bevalervaring(en): wat ging er toen goed, wat ging volgens jou/jullie minder goed, hoe ga je dat nu anders of juist hetzelfde aanpakken? Welke verwachtingen kun je nu hebben ten aanzien van je bevalling; waar heb je nu meer of juist minder kans op dan bij je eerste bevalling. Daarnaast trekken we lessen uit al jullie eerdere bevallingen.

Rustig in een kleine groep (maximaal 6 stellen) nemen we alles nog eens door en kunnen jullie leren van jullie eigen én elkaars ervaringen. Door de groepen klein te houden is er voldoende tijd om in te gaan op alle ervaringen.

Als je je wel wilt voorbereiden op een volgende bevalling, maar dat liever niet in een groep doet; dan is een Privé Sessie beter voor jullie. Dan komen we bij jullie thuis en zetten we daar samen alle tips en need-to-knows op een rij. Lees hier meer over op de pagina ‘Privé Sessie’

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij. De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).

Uitverkocht!

Datum

13 jul 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

kosten/costs

€125,00
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Manon de Graaf

Trainer

Manon de Graaf
Telefoon
06 - 31 31 03 43
Email
manon@bevalwijzer.nl