Inschrijven Amsterdam

Online cursus: Voorbereiding op je bevalling

VANUIT HUIS OF JE VAKANTIEBESTEMMING VOORBEREID OP JE BEVALLING

Start wanneer jij dat zou willen. Na je inschrijving krijg je toegang tot de online omgeving. Deze toegang behoud je 9 maanden lang. Hierdoor kun je je eigen tempo aannemen: of je nu alles in 1x doorloopt of het in meerdere stapjes opdeelt. Uiteraard is het ook mogelijk om modules te herhalen indien gewenst. Er staan een datum boven dit event, omdat dit nodig was in het systeem. Dit is dus géén startdatum van de cursus, die bepaal je zelf!

Tijdens deze cursus nemen we in zo’n 10 uur de gehele bevalling door; de fasen van de bevalling, baringspijn, de locatie van jouw bevalling, de verschillende hormonen en uiteraard gaan we uitgebreid in op het omgaan met weeën op een fysiek, mentaal en medicamenteus niveau. Inclusief de verschillende ademhalings- en massagetechnieken. Je kunt deze cursus volgen via je computer, je telefoon of via een tablet. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De cursus is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de geboortepartners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Aan het eind van de cursus is er ruimte om een videocall in te plannen zodat ik jullie persoonlijk antwoord kan geven op eventuele vragen die zijn opgepopt.

Locatie
De Bevalwijzer cursus is online te volgen via je computer, telefoon of een tablet. Na het inschrijven voor deze cursus ontvang je een persoonlijke link, code en wachtwoord om toegang te krijgen tot de omgeving. Deze toegang behoud je tot 9 maanden na aankoop. Je kunt op ieder moment starten, doorgaan en/of terug gaan.

De datum bij dit event kun je negeren. Deze is in het systeem nodig, maar je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je start! Alle modules staan al in de online leeromgeving dus je hoeft nergens op te wachten. Je kunt daarmee zelf bepalen of je de gehele cursus in 1 keer doorloopt of opdeelt over meerdere dagen/weken. Weet wel: wanneer je via IDEAL betaald, dan staat deze niet automatisch gekoppeld aan de online leeromgeving. IDEAL betalingen is wel een mogelijkheid die wij wilden bieden, maar vereist dus een handmatige koppeling van ons. Dit zullen wij binnen 1 dag in orde maken. Heb je haast? Stuur dan even een SMS naar 06-31310343 zodat wij er extra vaart achter zetten.

Datum

06 jul 2022
Verlopen!

kosten/costs

€139,00
Online

Locatie

Online
Online

Online cursussen ter voorbereiding op je bevalling, je kraamperiode en de borstvoeding

Manon de Graaf

Trainer

Manon de Graaf
Telefoon
06 - 31 31 03 43
Email
manon@bevalwijzer.nl
Meer informatie