kraam EN borstvoeding

Online cursus: Voorbereiding op je kraamperiode en de borstvoeding

VANUIT HUIS IN EEN PAAR UUR VOORBEREID OP JE KRAAMPERIODE EN DE BORSTVOEDING

Start wanneer jij dat zou willen. Na je inschrijving krijg je toegang tot de online omgeving. Deze toegang behoud je tot 6 maanden na aanschaf van de cursus. Hierdoor kun je de cursus in je eigen tempo volgen: alles in 1x, stapjes en eventueel weer teruggaan indien nodig. Er staan een datum boven dit event, omdat dit nodig was in het systeem. Dit is dus géén startdatum van de cursus, die bepaal je zelf!

Tijdens deze cursus geven we jullie alle informatie over de kraamperiode en de borstvoeding in 4uur. Je kunt deze cursus volgen via je computer, je telefoon of via een tablet. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten tijdens deze veelal onderbelichte periode. Je bent in staat je eigen mening te vormen en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen.

De cursus is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de kraamperiode en de borstvoeding. We zullen het hebben over het op gang komen van de borstvoeding, de anatomie van de borsten, de voordelen van borstvoeding, aanlegtechnieken, voedingshoudingen en gaan in op: wat als het niet meteen lukt? Wat als je last hebt van tepelkloven bijvoorbeeld? Hoe komt het en wat kun je er tegen doen. Het tweede gedeelte van de cursus gaat over de kraamperiode. Van zorgen voor je kindje, huilen, troosten, slapen, controles, zorg vanuit de kraamverzorgende en de verloskundige tot zorgen voor jezelf.

Aan het eind van de cursus is er ruimte om een videocall in te plannen zodat ik jullie persoonlijk antwoord kan geven op eventuele vragen die zijn opgepopt.

Locatie
De Bevalwijzer cursus is online te volgen via je computer, telefoon of een tablet. Na het inschrijven voor deze cursus ontvang je een persoonlijke link, code en wachtwoord om toegang te krijgen tot de omgeving. Deze toegang behoud je tot 6 maanden na aanschaf van de cursus. Je kunt op ieder moment starten, doorgaan en/of terug gaan.

De datum bij dit event kun je negeren. Deze is in het systeem nodig, maar je kunt uiteraard zelf bepalen wanneer je start! Alle modules staan al in de online leeromgeving dus je hoeft nergens op te wachten. Je kunt daarmee zelf bepalen of je de gehele cursus in 1 keer doorloopt of opdeelt over meerdere dagen/weken. Weet wel: wanneer je via IDEAL betaald, dan staat deze niet automatisch gekoppeld aan de online leeromgeving. IDEAL betalingen is wel een mogelijkheid die wij wilden bieden, maar vereist dus een handmatige koppeling van ons. Dit zullen wij binnen 1 dag in orde maken. Heb je haast? Stuur dan even een SMS naar 06-31310343 zodat wij er extra vaart achter zetten.

Datum

06 jul 2022
Verlopen!

kosten/costs

€75,00
Online

Locatie

Online
Online

Online cursussen ter voorbereiding op je bevalling, je kraamperiode en de borstvoeding

Manon de Graaf

Trainer

Manon de Graaf
Telefoon
06 - 31 31 03 43
Email
manon@bevalwijzer.nl
Meer informatie