Cursus in 1 dag

CURSUS IN 2 AVONDEN

SAMEN MET JE PARTNER IN 2 AVONDEN VOORBEREID OP DE BEVALLING

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle informatie verdeeld over 2 doordeweekse avond sessies van 2,5 uur. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt chronologisch uitgelegd. Tijdens de eerste sessie hebben we het over alle WAT aspecten rondom de bevalling, zoals: wat zijn de verschillende fasen tijdens de bevalling, de start van de bevalling en de opbouw in weeën. Dan is er even een weekje de tijd om alle informatie even rustig te laten bezinken. Een week welke vaak heel nuttig is, want er komen vast en zeker vragen bij jullie op tijdens die dagen. Vragen welke tijdens de tweede sessie besproken worden. Tijdens deze tweede sessie gaan we tevens in op het ‘HOE’ rondom de bevalling, zoals: hoe zit het met de verschillende hormonen, baringspijn, omgaan met weeën en ontspanning. Uiteraard worden hierin de ademhalings- en massagetechnieken meegenomen.

De avonden zijn erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Daarin worden de geboortepartners als rode draad tijdens beide sessies meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en bankoverboeking zal Selina de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor je zorgverzekeraar, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer IJmond en omstreken aan het Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum. Naast het gemeentehuis. Parkeren mogelijk op grote parkeerplaats op het midden van de C.F. Smeetslaan.

Auto: Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig (gratis parkeren)!

Urenschema

24-05-22

19.00 - 21.30
Sessie 1
Alles rondom het 'WAT' van de bevalling

31-05-22

19.00 - 21.30
Sessie 2
Alles rondom het 'HOE' van de bevalling
Uitverkocht!

Datum

24 - 31 mei 2022
Nu bezig...

Tijd

19:00 - 21:30

kosten/costs

€199,00
Castricum

Locatie

Castricum
Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum

Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum. Naast het gemeentehuis. Parkeren mogelijk op grote parkeerplaats op het midden van de C.F. Smeetslaan.

Selina Hekelbeeke

Trainer

Selina Hekelbeeke
Telefoon
06-51846720
Email
selina@bevalwijzer.nl
AANMELDEN