Cursus in 1 dag

CURSUS IN 2 AVONDEN

SAMEN MET JE PARTNER IN 2 AVONDEN VOORBEREID OP DE BEVALLING

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info verdeeld over 2 doordeweekse avonden. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt chronologisch uitgelegd. Tijdens de eerste sessie hebben we het over alle WAT aspecten rondom de bevalling, zoals: wat zijn de verschillende fasen tijdens de bevalling, de start van de bevalling en de opbouw in weeën. Dan is er even een weekje de tijd om alle informatie even rustig te laten bezinken. Een week welke vaak heel nuttig is, want er komen vast en zeker vragen bij jullie op tijdens die dagen. Vragen welke tijdens de tweede sessie besproken worden. Tijdens deze tweede sessie gaan we tevens in op het ‘HOE’ rondom de bevalling, zoals: hoe zit het met de verschillende hormonen, baringspijn, omgaan met weeën en ontspanning. Uiteraard worden hierin de ademhalings- en massagetechnieken meegenomen.

De avonden zijn erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Daarin worden de geboortepartners als rode draad tijdens beide sessies meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij. De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).

Urenschema

09-03-2022

19.00 - 21.30
Sessie 1
Alles rondom het 'WAT' van de bevalling

16-03-2022

19.00 - 21.30
Sessie 2
Alles rondom het 'HOE' van de bevalling
Uitverkocht!

Datum

09 - 16 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

kosten/costs

€199,00
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Magalie Rock

Trainer

Magalie Rock
Telefoon
06-12198006
Email
info@bevalwijzer.nl