Cursus in 1 dag

CURSUS IN 2 AVONDEN

Covid-19 

Vanwege de covid-19 maatregelen wordt deze cursus live online via zoom gegeven. De groep wordt om deze reden kleiner gehouden zodat er voldoende tijd is voor pauze en interactie. Na de laatste sessie krijgen jullie de online cursus ter voorbereiding op de bevalling (t.w.v. €139) van ons cadeau. Dit zodat jullie na afloop van de cursus nog informatie door kunnen nemen wanneer jullie daar behoefte aan hebben en, indien gewenst, de extra modules kunnen doornemen.

SAMEN MET JE PARTNER IN 2 AVONDEN VOORBEREID OP DE BEVALLING

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info verdeeld over 2 doordeweekse avonden. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt chronologisch uitgelegd. Tijdens de eerste sessie hebben we het over alle WAT aspecten rondom de bevalling, zoals: wat zijn de verschillende fasen tijdens de bevalling, de start van de bevalling en de opbouw in weeën. Dan is er even een weekje de tijd om alle informatie even rustig te laten bezinken. Een week welke vaak heel nuttig is, want er komen vast en zeker vragen bij jullie op tijdens die dagen. Vragen welke tijdens de tweede sessie besproken worden. Tijdens deze tweede sessie gaan we tevens in op het ‘HOE’ rondom de bevalling, zoals: hoe zit het met de verschillende hormonen, baringspijn, omgaan met weeën en ontspanning. Uiteraard worden hierin de ademhalings- en massagetechnieken meegenomen.

De avonden zijn erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Daarin worden de geboortepartners als rode draad tijdens beide sessies meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Locatie en bereikbaarheid
Gezien de huidige covid-19 situatie wordt deze cursus live online via zoom gegeven. Zie opmerking bovenaan deze pagina.

Urenschema

19-01-2022

19.00 - 21.30
Sessie 1
Alles rondom het 'WAT' van de bevalling

26-01-2022

19.00 - 21.30
Sessie 2
Alles rondom het 'HOE' van de bevalling
Uitverkocht!

Datum

19 - 26 jan 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

kosten/costs

€199,00
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Manon de Graaf

Trainer

Manon de Graaf
Telefoon
06 - 31 31 03 43
Email
manon@bevalwijzer.nl