fbpx
Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 DAG

Vanwege de lockdown zal deze cursus online gegeven worden. Dit aangezien wij t/m 30 maart geen fysieke cursussen mogen geven. Uiteraard hopen we dat dit vanaf april weer mogelijk is, maar kunnen ook wij niet in de glazen bol van de toekomst kijken.

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en betaling van €0,01 zal Selina de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur met betalingsinstructies, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer IJmond en omstreken aan de Simon van Haerlemstraat 501962 VD Heemskerk. Alle cursussen worden gegeven in het Gezondheidscentrum Heemskerk.

Auto: Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig (gratis parkeren)!

Datum

13 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€139,00
IJmond en omstreken

Locatie

IJmond en omstreken
Gezondheidscentrum Heemskerk: Simon van Haerlemstraat 50, 1962 VD Heemskerk

Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren

Selina Hekelbeeke

Trainer

Selina Hekelbeeke
Telefoon
06-51846720
Email
selina@bevalwijzer.nl