fbpx
Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 DAG

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en betaling van €0,01 zal Selina de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur met betalingsinstructies, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer IJmond en omstreken aan de Simon van Haerlemstraat 501962 VD Heemskerk. Alle cursussen worden gegeven in het Gezondheidscentrum Heemskerk.

Auto: Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig (gratis parkeren)!

Inschrijven

Cursus in 1 dag 8 mei 2021 De cursus kost €139. Na aanmelding ontvang je een factuur met de betalingsinstructies van Selina.

In één dag, samen met je partner, van A tot Z voorbereid op de bevalling. Eén inschrijving is voor zowel jou als je partner voldoende. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Beschikbaar plaatsen/spots: 4
Het Cursus in 1 dag 8 mei 2021 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

08 mei 2021

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€139
IJmond en omstreken

Locatie

IJmond en omstreken
Gezondheidscentrum Heemskerk: Simon van Haerlemstraat 50, 1962 VD Heemskerk

Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren

Selina Hekelbeeke

Trainer

Selina Hekelbeeke
Telefoon
06-51846720
Email
selina@bevalwijzer.nl
AANMELDEN