Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 DAG

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en bankoverboeking zal Sophie de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor je zorgverzekeraar, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer Haarlem aan de Schotersingel 81. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige echtcentrum ‘de Schoot’.

Auto: Parkeren kan voor de deur. Er geldt wel betaald parkeren. Betalen kan vlakbij de cursuslocatie via het parkeerautomaat of bij de fietsersbrug (Noorderbrug) of via een parkeer-app.

Inschrijven

Cursus in 1 dag 13 maart 2022 De cursus kost €159. Na aanmelding ontvang je de verdere betalingsinstructies

In één dag, samen met je partner, van A tot Z voorbereid op de bevalling. Eén inschrijving is voor zowel jou als je partner voldoende. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Beschikbaar plaatsen/spots: 4
Het Cursus in 1 dag 13 maart 2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

13 mrt 2022

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€159,00
Haarlem

Locatie

Haarlem
Schotersingel 81, 2021 GD Haarlem
Sophie Bouwes

Trainer

Sophie Bouwes
Telefoon
06-16810575
Email
sophie@bevalwijzer.nl
AANMELDEN