Cursus in 1 dag

ENGLISH SPOKEN – CURSUS IN 1 DAG

Deze cursus wordt in het Engels gegeven! Ook wanneer jullie beiden Nederlands spreken, zijn jullie uiteraard van harte welkom! Bijvoorbeeld wanneer de overige cursussen vol zitten of deze datum jullie beter uitkomt. Vragen mogen uiteraard ook gewoon in het Nederlands gesteld worden mocht je je daar comfortabeler bij voelen.

Would you like to read the information in English? See: https://www.bevalwijzer.nl/dates-and-signing-up/?lang=en 

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en bankoverboeking zal Sophie de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor je zorgverzekeraar, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer Haarlem aan de Schotersingel 81. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige echtcentrum ‘de Schoot’.

Auto: Parkeren kan voor de deur. Er geldt wel betaald parkeren. Betalen kan vlakbij de cursuslocatie via het parkeerautomaat of bij de fietsersbrug (Noorderbrug) of via een parkeer-app.

Datum

12 feb 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€159,00
Haarlem

Locatie

Haarlem
Schotersingel 81, 2021 GD Haarlem
Sophie Bouwes

Trainer

Sophie Bouwes
Telefoon
06-16810575
Email
sophie@bevalwijzer.nl