Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 DAG

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en bankoverboeking zal Selina de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor je zorgverzekeraar, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer IJmond en omstreken aan het Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum. Naast het gemeentehuis. Parkeren mogelijk op grote parkeerplaats op het midden van de C.F. Smeetslaan.

Auto: Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig (gratis parkeren)!

Uitverkocht!

Datum

07 mei 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€159,00
Castricum

Locatie

Castricum
Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum

Raadhuisplein 48, 1902 CA Castricum. Naast het gemeentehuis. Parkeren mogelijk op grote parkeerplaats op het midden van de C.F. Smeetslaan.

Selina Hekelbeeke

Trainer

Selina Hekelbeeke
Telefoon
06-51846720
Email
selina@bevalwijzer.nl