Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 DAG

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Betaling
Na inschrijving en bankoverboeking zal Wies de verdere inschrijving op zich nemen. Je ontvangt binnen enkele dagen de factuur voor je zorgverzekeraar, een intake formulier en de aanvullende cursusinformatie.

Locatie en bereikbaarheid
Jullie vinden Bevalwijzer Arnhem aan de Statenlaan 8, 6828 WE in Arnhem. De cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw: De Kleine Campus.

Auto: Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig (op het terrein gratis parkeren!).
OV: Er zijn verschillende opties met het OV. De dichtstbijzijnde bushalte is de Groen van Prinsterertstraat. Vanaf hier is het nog maar 2 minuten lopen. Vanaf station Arnhem Velperpoort is het ongeveer 10 minuutjes lopen.

Inschrijven

Cursus in 1 dag 20 november 2022 De cursus kost €179. Na aanmelding ontvang je de verdere betalingsinstructies

In één dag, samen met je partner, van A tot Z voorbereid op de bevalling. Eén inschrijving is voor zowel jou als je partner voldoende. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Beschikbaar plaatsen/spots: 5
Het Cursus in 1 dag 20 november 2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

20 nov 2022

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€179,00
Arnhem

Locatie

Arnhem
De Kleine Campus: Statenlaan 8, 6828 WE Arnhem
Wies Spanbroek

Trainer

Wies Spanbroek
Telefoon
06-37292527
Email
wies@bevalwijzer.nl
AANMELDEN