fbpx
Cursus in 1 dag

VOL – CURSUS IN 1 DAG – VOL

Deze cursus zit helaas vol. Er is nog wel plek op 24 oktober 2020 in Haarlem ofde Complete Cursus welke op 21 oktober start in Amsterdam. Een alternatief is de Complete Cursus welke op 21 oktober 2020 zal starten, een latere cursus, een Privé Sessie online of bij jullie thuis of bijvoorbeeld de online cursus. De online cursus is inhoudelijk gelijk aan de inhoud van de Cursus in 1 dag. We bereiden je in 4,5 uur van A tot Z voor op je aanstaande bevalling. Volledig in eigen tempo te volgen.

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij. De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).

Uitverkocht!

Datum

26 sep 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€139,00

Vrije plekken/available spots

Vol
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Locatie/location
Anna Noordervliet

Trainer

Anna Noordervliet
Telefoon
06 -17 65 85 93
Email
info@bevalwijzer.nl

Volgend Event