fbpx
Cursus in 1 dag
Hansje de Waard

Trainer

Hansje de Waard
Telefoon
06 - 14 21 83 02
Email
info@bevalwijzer.nl
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Locatie/location

Datum

25 jul 2020

Tijd

13:00 - 17:30

kosten/costs

€120,00

Vrije plekken/available spots

Vol

VOL – CURSUS IN 1 DAG – VOL

Deze cursus zit vol! Mogelijk is er nog een plekje bij een cursus eerder of later. Een alternatief is de Online Bevalwijzer cursus waarbij we je in 4,5 uur voorbereiden op de bevalling, vanuit je eigen huis. Bepaal zelf je tempo, je behoud toegang tot 2 weken na je uitgerekende datum dus je kunt alles rustig op je gemak volgen. Een andere optie is een Privé Sessie. Mocht je geen andere datum kunnen, dan kun je uiteraard altijd mailen zodat we je op de reservelijst kunnen zetten. Het komt nog wel eens voor dat er een plekje vrij komt, maar zekerheid kunnen we daarin uiteraard niet geven.

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij. De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).