fbpx
Cursus in 1 dag

CURSUS IN 1 AVOND

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 AVOND VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info in slechts één doordeweekse. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De avond is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

Locatie en bereikbaarheid
De cursus wordt gegeven in de verloskundigenpraktijk GoedBevallen in Naarden, Lambertus Hortensiuslaan 86 in Naarden.

Het is in een oud schoolgebouw, in een zijstraat van de Naarderstraat. Je kunt gratis parkeren bij de Rabo of ING.
Vanaf daar is het minder dan een minuut lopen naar Bevalwijzer. Je loopt terug richting stoplicht, direct de 1e naar rechts en dan het gebouw direct aan je linkerhand.

Datum

05 okt 2020
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:30

kosten/costs

€105,00

Locatie

't Gooi
Verloskundigenpraktijk GoedBevallen, Lambertus Hortensiuslaan 86, Naarden
Locatie/location
Susan Dubbeldam

Trainer

Susan Dubbeldam
Telefoon
06 - 48 53 42 51
Email
susan@bevalwijzer.nl

Volgend Event