Cursus in 1 dag

BABY BASICS

In een ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Niet alleen alles over borstvoeding, maar álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat moeten jullie doen als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen, en wat doe je met je baby als ‘ie huilt!? Wat is normaal en wat niet?  En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf tijdens je kraamtijd en wat als die roze wolk even niet zo heel roze voelt? We hebben het over je eigen herstel, je cyclus, je bekkenbodem en seksualiteit na de bevalling. Tijdens de Baby Basics zijn ook de partners van harte welkom!

Laat je in de overige opmerkingen even weten of je samen met je (geboorte)partner of alleen komt?

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: Op zondag geldt er momenteel gratis parkeren. In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij (betaald parkeren). De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).

Inschrijven

Baby Basics 26 juni 2022

Voorbereiding op de borstvoeding en de kraamperiode, één inschrijving is voldoende voor zowel jou als je partner. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Beschikbaar plaatsen/spots: 9
Het Baby Basics 26 juni 2022 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

26 jun 2022

Tijd

09:30 - 12:30

kosten/costs

€85,00
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Magalie Rock

Trainer

Magalie Rock
Telefoon
06-12198006
Email
info@bevalwijzer.nl
AANMELDEN