fbpx
Cursus in 1 dag
Anna Noordervliet

Trainer

Anna Noordervliet
Telefoon
06 -17 65 85 93
Email
info@bevalwijzer.nl
AANMELDEN
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Locatie/location

Datum

11 jul 2020

Tijd

09:30 - 12:30

kosten/costs

€60,00

BABY BASICS – Gaat door op locatie!

Vanaf 1 juni 2020 mogen de cursussen weer op cursuslocatie gegeven worden. De groepen zullen kleiner gehouden worden, waardoor we goed rekening kunnen houden met de 1,5 meter afstand. Daarnaast houden wij ons aan alle hygiëne maatregelen. Mocht je klachten hebben (ook milde klachten) vragen we je om niet naar onze cursus te komen. Neem dan contact met ons op, dan zullen wij een alternatief aanbieden zodat je alsnog voorzien wordt van alle informatie!

In een ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Niet alleen alles over borstvoeding, maar álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat moeten jullie doen als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen, en wat doe je met je baby als ‘ie huilt!? Wat is normaal en wat niet?  En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf? Tijdens de Baby Basics zijn ook de partners van harte welkom!

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij (betaald parkeren). De dichtstbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB).

Evenement boeken

Baby Basics 11 juli 2020

Voorbereiding op de borstvoeding en de kraamperiode, één inschrijving is voldoende voor zowel jou als je partner. Je hoeft je dus niet 2x aan te melden wanneer je samen komt.

Available plaatsen/spots: 10
The Baby Basics 11 juli 2020 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.