fbpx
Cursus in 1 dag
Ineke van Straeten

Trainer

Ineke van Straeten
Telefoon
06-41565997
Email
roos@bevalwijzer.nl
Amsterdam

Locatie

Amsterdam
MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Locatie/location

Datum

09 nov 2019

Tijd

09:30 - 12:30

kosten/costs

€60,00

BABY BASICS

In een ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Niet alleen alles over borstvoeding, maar álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat moeten jullie doen als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen, en wat doe je met je baby als ‘ie huilt!? Wat is normaal en wat niet?  En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf? Tijdens de Baby Basics zijn ook de partners van harte welkom!

Locatie en bereikbaarheid
Je vindt Bevalwijzer aan de Cabralstraat 1. Alle cursussen worden gegeven in het prachtige gebouw ‘MidWest’ in de Baarsjes.

Bus/tram: Kom je met de tram (7, 13, 19) of bus (15, 18 en 247), stap dan uit bij halte Mercatorplein.

Auto: In en om ‘MidWest’ is vaak nog wel een parkeerplek vrij (tarief 4,50 per uur). De dichtsbijzijnde parkeergarage (3 minuten lopen) vind je onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB). Het tarief is 3,80 per uur. Of parkeer via Parkbee.