Cursus in 2 avonden

KRACHTIG EN ZEER EFFICIENT

Een efficiënte, informatieve no-nonsense cursus voor jou en je geboortepartner: samen in 2 avonden voorbereid op de bevalling. We nemen de bevalling van A tot Z helemaal door. Met veel praktische tips & tools,  inclusief de ademhaling. 

INSCHRIJVEN

“Ik vond het vooral heel fijn dat ik nu echt begrijp hoe de ‘sequence of events’ kan verlopen. Van de voorwee tot de real deal en hoe je daarmee om kan gaan! Heerlijk down to earth!!”

Mirthe

“Onwijs fijn om nu te weten wat ik kan verwachten en hoe het begint, welke fasen erbij horen en hoe je met iedere fase kunt ‘dealen’. Het heeft een heel praktisch beeld gegeven van wat er komen gaat!”

Dounia

INHOUD

SAMEN MET JE GEBOORTEPARTNER IN 2 AVONDEN VOORBEREID OP DE BEVALLING

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle informatie verdeeld over twee doordeweekse avonden. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen em moeten weten wordt chronologisch aan jullie uitgelegd. Tijdens de eerste avond bespreken we alles rondom het WAT van de bevalling: de verschillende fasen van de bevalling, de start en de opbouw van de bevalling, de organisatie van zorg en de locatie van jouw bevalling. Na deze eerste avond hebben jullie een weekje de tijd om alle informatie even te laten bezinken. Vaak heel nuttig, want er komen vast nog vragen in jullie op! Tijdens de tweede avond zullen we voortborduren op alle besproken informatie en gaan we over naar het HOE. We hebben het over de hormonen, baringspijn en het opvangen van de weeën. Inclusief de ademhalings- en massagetechnieken.

Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat juist niet en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De twee avonden zijn er dus op gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. De geboortepartner worden uiteraard als rode draad meegenomen tijdens deze avonden: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt alles door!

 

 Praktische informatie

Twee doordeweekse avonden van 19.00 tot 21.30 uur

Eén week tussen de sessies om alle informatie te kunnen laten bezinken

Deze cursus wordt vanaf gegeven in Amsterdam, Arnhem, Castricum, Haarlem en Leiden

Ons advies is om de cursus tussen de 28 en 37e zwangerschapsweek te volgen

Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je onder controle bent bij een verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis

Inclusief hand-out met alle na te lezen informatie, drankjes, koek en lekkers

 

€209 / stel

inclusief BTW


“Veel aandacht voor het mentale aspect en de rol van de partner. Heel fijn om dit samen met mijn partner te doen. Ook om na de cursus samen te bespreken wat je van elkaar en de bevalling verwacht!”

Femke

“Goede cursus van begin tot eind! Heel nuttig om zowel fysiologische details als gedragsmatige mogelijkheden (en veel meer) voorbij te zien komen. Grote aanrader voor partners die (zoals ik) snel up-to-date willen komen!”

Machiel

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - Arnhem - Castricum
Haarlem -
 Leiden 

Zwangerschapscursussen
gegeven door verloskundigen

Bevallen vanuit wijsheid en met vertrouwen in je lijf, het proces, je baby, je geboortepartner en je geboorteteam.