Cursus in 1 dag

KORT, KRACHTIG EN ZEER EFFICIENT

Een efficiënte, informatieve no-nonsense cursus voor jou en je partner: samen in 1 dag (in het weekend) voorbereid op de bevalling. We nemen de bevalling van A tot Z helemaal door. Met veel praktische tips & tools,  incl. de ademhaling. De partners worden natuurlijk als rode draad meegenomen.

INSCHRIJVEN

“Ik vond het vooral heel fijn dat ik nu echt begrijp hoe de ‘sequence of events’ kan verlopen. Van de voorwee tot de real deal en hoe je daarmee om kan gaan! Heerlijk down to earth!!”

Mirthe

“Onwijs fijn om nu te weten wat ik kan verwachten en hoe het begint, welke fasen erbij horen en hoe je met iedere fase kunt ‘dealen’. Het heeft een heel praktisch beeld gegeven van wat er komen gaat!”

Dounia

INHOUD

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft jullie alle info op slechts één dag, in het weekend. Daarmee dus heel praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer chronologisch uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kunt verwachten tijdens de bevalling, alle do’s en don’ts en wat je als partner kunt doen om te ondersteunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de zorg rondom de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie zullen heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools krijgen voor het omgaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt álles door!

 

 Praktische informatie

Op een zaterdag of zondag van 13.00 tot 17.30 uur

In ‘t Gooi en Kennemerland in de vorm van een Cursus in 1 avond van 18.00 tot 21.30 uur

Ons advies is om de cursus tussen de 30 en 38e zwangerschapsweek te volgen

Maximaal 12 stellen: we bieden daarmee ruimte voor al jullie vragen

Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je onder controle bent bij een verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis

Inclusief hand-out met alle na te lezen informatie, drankjes, koek en lekkers

Ook leuk om cadeau te doen!

 

€120 / stel

inclusief BTW


“Veel aandacht voor het mentale aspect en de rol van de partner. Heel fijn om dit samen met mijn partner te doen. Ook om na de cursus samen te bespreken wat je van elkaar en de bevalling verwacht!”

Femke

“Goede cursus van begin tot eind! Heel nuttig om zowel fysiologische details als gedragsmatige mogelijkheden (en veel meer) voorbij te zien komen. Grote aanrader voor partners die (zoals ik) snel up-to-date willen komen!”

Machiel

Combinatie aanbieding!

Combineer de Cursus in 1 dag met de Baby Basics zodat je ook voorbereid bent op de periode ná de bevalling! Wanneer je deze cursussen combineert, betaal je 170 in plaats van 180 inclusief BTW.

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

 

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam.  Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Hansje heeft 8 jaar in Australië gewoond en is een echte dieren liefhebber! 

Ineke van Straeten

Ineke van Straeten

Lactatiekundige en kraamverzorgende

 

Ineke heeft passie voor haar vak, passie voor moeder en kind. Zij heeft onwijs veel ervaring opgedaan als kraamverzorgende en is daarnaast 'beroemd' lactatiekundige. Naast haar kennis over de borstvoeding, weet Ineke ook heel veel over gedrag en slapen van baby's. Zij zal jullie tijdens de Baby Basics dus een compleet beeld geven van de eerste periode met jullie kindje en jullie met een koffertje vol tips & tricks naar huis sturen.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en (mindfulness)trainer

 

Anna zit al bijna 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden.

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Anna is daarnaast onlangs gestart met een mindfulness opleiding!

Anne Hagemans

Anne Hagemans

Verloskundige, echoscopiste en trainer

 

Anne werkt als verloskundig echoscopist en staat in haar kracht voor een groep. Zij werkt dan ook met onwijs veel plezier bij Bevalwijzer. Anne vindt het belangrijk om realistische verwachtingen rondom de geboorte van jullie kindje te creëeren. Door het geven van theoretische informatie en praktische tools wil zij ervoor zorgen dat jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan én achteraf met een goed gevoel terug zullen kijken.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Kennemerland

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie