Cursus-in-1-dag

Kalender

Complete

Inhoud

Deze cursus geeft jullie alle info in 1 zaterdag en is dus praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat niet, en wat je partner kan doen om je te steunen.

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling; fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat & waar!?). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie krijgen ook heldere informatie over ademhalingstechnieken en tools voor het het omgaan met de pijn; de voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kan verwachten bij eventuele complicaties. Natuurlijk wordt ook besproken hoe je als partner tot steun kan zijn, wat je wel of beter niet kan doen. We nemen echt alles door; als je wilt oefenen met adem- en perstechnieken kan dat thuis. En alle vragen zijn welkom!

Totaalpakket 
De meeste zwangeren bereiden zich vooral voor op de bevalling. Maar eigenlijk begint het daarna pas;-). Tip: doe aanvullend op de Cursus-in-1-dag de Baby Basics, met alle ins & outs over de eerste uren alleen met je baby, en de borstvoeding. Voor deze combinatie hebben wij een aanbieding van € 10 korting op de Baby Basics!

Lees bij ‘Onze Visie‘ meer over de specifieke insteek voor de Bevalwijzer cursussen.

Post-is-voor-iwe-bedeodl


foto-1

info

 Praktische info:

bullet-2Op zaterdag van 13.00 uur tot 17.30 uur
bullet-2Ons advies is om deze cursusdag te doen tussen 30 en 38 weken zwangerschap. Schrijf je op tijd in, want deze cursus zit altijd  snel vol.
bullet-2Maximaal 12 stellen; we bieden je ruimte voor al jullie vragen.
bullet-2Iedereen is welkom, het maakt niet uit of het je 1e, 2e of volgende bevalling is; en of je onder controle bent bij een verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis (met medische indicatie).
bullet-2Kosten: € 120 incl. BTW, inclusief koffie/thee/koek/fruit (per stel). Voor het totaalpakket (Cursus-in-1-dag & Baby Basics (los € 60)) zijn de kosten € 170 incl. BTW in plaats van € 180. Na de cursus krijg je een digitale hand-out.

Schrijf-je-in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *