fbpx

Cursus in 1 dag

KORT, KRACHTIG EN ZEER EFFICIENT

Een efficiënte, informatieve no-nonsense cursus voor jou en je partner: samen in 1 dag (in het weekend) voorbereid op de bevalling. We nemen de bevalling van A tot Z helemaal door. Met veel praktische tips & tools,  incl. de ademhaling. De partners worden natuurlijk als rode draad meegenomen.

INSCHRIJVEN

“Ik vond het vooral heel fijn dat ik nu echt begrijp hoe de ‘sequence of events’ kan verlopen. Van de voorwee tot de real deal en hoe je daarmee om kan gaan! Heerlijk down to earth!!”

Mirthe

“Onwijs fijn om nu te weten wat ik kan verwachten en hoe het begint, welke fasen erbij horen en hoe je met iedere fase kunt ‘dealen’. Het heeft een heel praktisch beeld gegeven van wat er komen gaat!”

Dounia

INHOUD

SAMEN MET JE PARTNER IN 1 DAG VOORBEREID

Deze zwangerschapscursus geeft je alle info op slechts één dag, in het weekend. 

De dag is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling: fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de zorg rondom de bevalling (wie, wat en waar). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Door heldere informatie over de ademhalingstechnieken en tools leer je hoe om te gaan met de pijn. Tevens alle voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kunt verwachten bij eventuele complicaties. Daarin worden de partners als rode draad meegenomen: hoe kun je tot steun zijn en wat je wel of beter niet kunt doen. We nemen echt álles door!

 

 Praktische informatie

Op een zaterdag of zondag van 13.00 tot 17.30 uur (Amsterdam, Heemskerk en Haarlem)

In ‘t Gooi in de vorm van een Cursus in 1 avond van 18.00 tot 21.30 uur

Ons advies is om de cursus tussen de 30 en 38e zwangerschapsweek te volgen

Maximaal 14 stellen: we bieden daarmee ruimte voor al jullie vragen

Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of je onder controle bent bij een verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis

Inclusief hand-out met alle na te lezen informatie, drankjes, koek en lekkers

Ook leuk om cadeau te doen!

In Amsterdam ook een Engelse variant: The One day Antenatal Class

 

€139 / stel

inclusief BTW


“Veel aandacht voor het mentale aspect en de rol van de partner. Heel fijn om dit samen met mijn partner te doen. Ook om na de cursus samen te bespreken wat je van elkaar en de bevalling verwacht!”

Femke

“Goede cursus van begin tot eind! Heel nuttig om zowel fysiologische details als gedragsmatige mogelijkheden (en veel meer) voorbij te zien komen. Grote aanrader voor partners die (zoals ik) snel up-to-date willen komen!”

Machiel

Combinatie aanbieding!

Combineer de Cursus in 1 dag met de Baby Basics zodat je ook voorbereid bent op de periode ná de bevalling! Wanneer je deze cursussen combineert, ontvang je €10 korting!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Heemskerk

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie