INTERESSE OF VRAGEN?

INTERESSE IN FOLDERS, HET GEVEN VAN CURSUSSEN OF EEN EIGEN CURSUSLOCATIE?


Ben je verloskundige, huisarts of andere zorgverlener en heb je vragen / zou je graag een stapel flyers willen ontvangen om te kunnen verspreiden onder je cliënten? Of lijkt het je onwijs leuk om voor Bevalwijzer te komen werken als trainer? Heb je tips, ideeën of zou je dolgraag je eigen Bevalwijzer locatie starten? Neem contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

MAIL MIJ

Bevalwijzer Amsterdam

Manon de Graaf en Roos Schapink (assistente)
Contact
: via email roos@bevalwijzer.nl
06-50418947 (WhatsApp of sms)

Het lukt meestel om binnen 1-2 dagen terug te komen op je mail. Roos is naast het werk als Bevalwijzer assistente druk met haar opleiding tot verloskundige. Het kan daarom soms dus ietsje langer duren. Kijk anders eerst even bij de FAQ!

CURSUSLOCATIE
Gebouw ‘MidWest’
Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Tram: Tram 7 en 13 (halte “Mercatorplein”) en ook tram 19 (halte “Admiraal de Ruijterweg”) stoppen dichtbij de cursuslocatie.
Bus: Bus 15, 18 en 247 stoppen bij het “Mercatorplein”.
Auto: Als je met de auto komt is er in de buurt van MidWest vaak ergens nog wel een parkeerplekje vrij. Het parkeertarief in de omgeving is €4,50/uur. Er is ook een mogelijkheid om je auto te parkeren in de parkeergarage onder het Mercatorplein (Mercatorplein 2A, 1057 CB Amsterdam). De kosten hiervan zijn €3,80/uur. Dit is ongeveer 3 minuten lopen naar Midwest. 

Bevalwijzer ‘t Gooi

Susan Dubbeldam
Contact
: via email susan@bevalwijzer.nl
06-48534251

Het lukt meestel om binnen een paar dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de FAQ

CURSUSLOCATIE
Verloskundigenpraktijk ‘GoedBevallen’
Lambertus Hortensiuslaan 86
1412 GZ Naarden

Het is in een oud schoolgebouw in een zijstraat van de Naarderstraat. Je kunt gratis parkeren bij de Rabobank of ING-bank. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de cursuslocatie. Je loopt richting het stoplicht en gaat de 1e afslag naar rechts. Dan is het het gebouw direct aan je linkerhand.

Bevalwijzer Kennemerland

Manon de Graaf
Contact
: via email manon@bevalwijzer.nl
06-31310343 (WhatsApp of sms)

Het lukt meestel om binnen een aantal dagen terug te komen op je mail. Kijk ook even bij de FAQ. Naast eigenaar van Bevalwijzer is Manon fulltime werkzaam als verloskundige. Het kan daarom soms iets langer duren voordat je reactie krijgt op je mail.

CURSUSLOCATIE
Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 4
1906 HA Limmen

Het is ‘Ingang West’. Dit is aan de linkerzijde van het gebouw. Daar zijn ook ruim voldoende (gratis) parkeerplekken. Als je bij de hoofdingang staat, ga je dus helemaal links om het gebouw heen (langs de heg) en neem je de eerste zijstraat rechts.

Wil je in contact komen met Manon?

Heb je een persoonlijke vraag, ambitie om Bevalwijzer trainer te worden of wil je graag een stapel folders ontvangen voor op de praktijk? Stuur dan even een mailtje via onderstaand contact formulier. Ook als het gaat om een andere vorm/interesse in een samenwerking, kunnen we samen kijken naar de eventuele mogelijkheden.

 

12 + 3 =

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Kennemerland

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie