Coaching


 

Balans?

Zwanger zijn, bevallen, het moederschap: life as you knew it bestaat niet meer. In deze periode verandert er heel veel, en niet alleen je lijf. Veel moeders moeten echt wel even zoeken naar een nieuwe balans.

Je sociale leven, je werk, je relatie: alles gaat gewoon door. Met een baby erbij. Maar kan en wil je dat ook? Wat is voor jou de juiste manier? Dit zijn vragen waar velen tegenaan lopen. Misschien twijfel je over jezelf als moeder, met gevoelens van frustratie, prikkelbaarheid, of ‘niet goed genoeg’. Of merk je dat je over van alles gaat piekeren en baalt van je gebrek aan me-time. ‘Is dit het nou??’ Echt heel vervelend en rot om je zo te voelen, en ook zo lastig om in je up iets aan te veranderen.


 

Stap zetten

Maar het is zo zonde, van je tijd met je kind, je relatie, je leven, om af te wachten tot het vanzelf weer beter gaat. Want vaak is er echt een bewuste stap nodig, van waar je nu staat naar hoe je eigenlijk zou willen dat het is.

Een paar heldere gesprekken waarin je je gedachten kunt ontwarren en structureren; zou dat niet lekker zijn? Dan kan je van daaruit weer keuzen maken. Wat je anders wilt en waar je voor wil gaan. Waar je blij van wordt.Mijn aanpak

Ik (Bregje) doe dat graag met jou. Ik ben een no-nonsense coach, en kijk eerst samen met jou waar je vraag zit. Op basis daarvan formuleren we een doel voor onze gesprekken. Daarna gaan we op zoek naar patronen en inzichten, zodat je bewust kan kiezen wat en hoe je het anders wilt. Daar zul je mee moeten experimenteren, om al oefenend een leuker leven in te struikelen.

Gun jezelf dit kado, een manier om van ‘moeten’ naar ‘willen’ te gaan. Niet volhouden maar geniéten. Van je nieuwe leven als moeder, en van je leuke kind!

 

Kosten

Ik ben geaccrediteerd NOBCO coach. Je kan zowel als particulier als als professional een coachtraject starten, voor beide geldt een ander tarief. Op basis van een intakegesprek kunnen we samen inschatten hoeveel sessies nodig zijn en spreken we het tarief af. Om je een idee te geven: een gemiddeld traject is tussen 4-7 gesprekken (van elk 60-90 minuten).

Stuur me even een mail, dan kunnen we kennismaken of iets afspreken. Als je eerst nog iets wil overleggen kan dat natuurlijk ook: bregje@bevalwijzer.nl

Ik coach trouwens niet alleen moeders, maar ook vaders;-) (en ieder ander die iets in zijn/haar leven wil veranderen. Kijk maar op www.PEYS.coach)