fbpx

BABY BASICS

ALLES OVER DE BORSTVOEDING EN DE KRAAMPERIODE

Dan is de bevalling voorbij en zijn julie kersverse ouders, maar wat nu? De kraamperiode is vaak een onderbelichte periode en borstvoeding kan nog knap lastig zijn! Daarom is het handig om je al vóór de bevalling voor te bereiden op de periode ná de bevalling. Tijdens de Baby Basics behandelen we de gehele kraamweek en de borstvoeding, dit zodat jij als kersverse ouder weet wat te doen als jullie met jullie kleine spruit alleen thuis zijn.

INSCHRIJVEN

“Heerlijk nuchter, totaal niet zweverig!”

Tamara


“Het heeft zowel mij als mij partner onwijs geholpen tijdens onze kraamperiode, wij voelden ons nu relaxter.”  

Eva & Sander

BABY BASICS

DE BESTE VOORBEREIDING OP DE KRAAMPERIODE

En dan is de bevalling voorbij en de ‘bevalspanning’ over. Jullie zijn kersverse ouders geworden van jullie kindje. Maar wat nu? De kraamweek is vaak een onderbelichte periode, omdat de bevalling zo’n groot gedeelte van de aandacht tijdens je zwangerschap opslokt. Maar hier geldt hetzelfde als voor de bevalling: als je jezelf van te voren goed informeert, heb je realistische verwachtingen en minder kans op teleurstellingen. Plus: je hebt kennis en vormt daarmee ook je éigen mening. Belangrijk, want je krijgt een heleboel verschillende adviezen en goede raad… Bovendien is de kraamhulp er maar ±5 van de 24 uur, je moet zélf dus ook weten waar je op moet letten.

In één ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Zowel alles over de (borst)voedingen, als álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat te doen  als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen? Wat doe je met je kindje als ‘ie huilt?! Wat is normaal en wat niet? En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf?

Nu ook middels een Online cursus welke je geheel in eigen tempo, vanuit huis kunt volgen. We zullen je volledig voorbereiden op de gehele kraamperiode. Totale duur online cursus: 4 uur (85 minuten borstvoeding, 80 minuten over je pasgeboren spruit en 75 minuten over je eigen herstel).

 Praktische informatie

Op een zaterdag of zondagochtend van 09.30-12.30 uur

In combinatie met de Cursus in 1 dag ontvang je €10 korting!

Ook de partners zijn van harte welkom!

De ideale aanvulling op de Cursus in 1 dag, maar ook op een andere zwangerschapscursus of yoga

Ergens tijdens je verlof (mag natuurlijk ook eerder)

Inclusief drankjes en een hand-out met alle na te lezen informatie

Al-bevallen-geld-terug garantie (minus administratiekosten)

 

€65 / STEL

inclusief BTW

“Ik vond het een onwijs fijne cursus welke mij vertrouwen heeft gegeven in het proces van borstvoeding en de eerste, spannende week samen.”

Esmée

“Heel fijn om ook voorbereid te zijn op de periode ná de bevalling!”

Hannah

Combinatie aanbieding!

Combineer de Cursus in 1 dag met de Baby Basics zodat je ook voorbereid bent op de periode ná de bevalling! Wanneer je deze cursussen combineert, ontvang je €10 korting!

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Haarlem - Heemskerk

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie