Baby Basics

Baby basics

Complete

Inhoud

En dan is de bevalling voorbij, de spanning over en zijn jullie kersverse ouders van jullie kindje. Maar wat nu? De kraamweek is vaak een onderbelichte periode, omdat de bevalling zo’n groot gedeelte van alle aandacht in je zwangerschap opslokt. Maar hier geldt hetzelfde als voor de bevalling: als je je er goed van tevoren over informeert, heb je realistische verwachtingen en minder kans op teleurstellingen. Plus: je hebt kennis en kunt dus ook je éigen mening vormen. Belangrijk, want je krijgt een heleboel verschillend advies en goede raad… Bovendien is de kraamhulp er maar 5 van de 24 uur, je moet zélf dus ook weten waar je op moet letten.

In een ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Niet alleen alles over borstvoeding, maar álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat moeten jullie doen als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen, en wat doe je met je baby als ‘ie huilt!? Wat is normaal en wat niet?  En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf?
Zorg dat je weet wat je (ongeveer;-) te wachten staat!huilende-baby


baby 2

info

 Praktische info:

bullet-2Op zaterdagochtend van 9.30-12.30 uur, vlak voor je bevalling. Partners zijn meer dan welkom.
bullet-2Een ideale aanvuling op de Cursus-in-1-dag, maar ook op andere zwangerschapscursussen.
bullet-2Kosten: € 60 incl. BTW, koffie/thee/sap en een digitale hand-out. Al bevallen-geld terug garantie.
bullet-2Aanbieding! De kosten bij combinatie van de Cursus in 1 dag met de Baby Basics zijn € 170 in plaats van € 180 incl. BTW.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *