BABY BASICS

ALLES OVER DE BORSTVOEDING EN DE KRAAMPERIODE

Dan is de bevalling voorbij en zijn julie kersverse ouders, maar wat nu? De kraamperiode is vaak een onderbelichte periode en borstvoeding kan nog knap lastig zijn! Daarom is het handig om je al vóór de bevalling voor te bereiden op de periode ná de bevalling. Tijdens de Baby Basics behandelen we de gehele kraamweek en de borstvoeding, dit zodat jij als kersverse ouder weet wat te doen als jullie met jullie kleine spruit alleen thuis zijn.

INSCHRIJVEN

“Heerlijk nuchter, totaal niet zweverig!”

Tamara


“Het heeft zowel mij als mij partner onwijs geholpen tijdens onze kraamperiode, wij voelden ons nu relaxter.”  

Eva & Sander

BABY BASICS

DE BESTE VOORBEREIDING OP DE KRAAMPERIODE

En dan is de bevalling voorbij, de ‘bevalspanning’ over en zijn jullie kersverse ouders geworden van jullie kindje. Maar wat nu? De kraamweek is vaak een onderbelichte periode, omdat de bevalling zo’n groot gedeelte van de aandacht tijdens je zwangerschap opslokt. Maar hier geldt hetzelfde als voor de bevalling: als je je er goed van tevoren over informeert, heb je realistische verwachtingen en minder kans op teleurstellingen. Plus: je hebt kennis en kunt dus ook je éigen mening vormen. Belangrijk, want je krijgt een heleboel verschillende adviezen en goede raad… Bovendien is de kraamhulp er maar ±5 van de 24 uur, je moet zélf dus ook weten waar je op moet letten.

In één ochtend (vóór je bevalling) komen alle onderwerpen ter sprake voor een veilige en ontspannen start. Niet alleen alles over de (borst)voedingen, maar álle belangrijke ‘kraamzaken’. Wat moeten jullie doen als je thuis bent na de bevalling, met jullie baby, maar (nog) zonder kraamhulp? Hoe verloopt de borstvoeding, wat is een goed aanlegtechniek, hoe weet je wanneer je baby wil drinken en of hij/zij genoeg drinkt? Hoe laat je je baby veilig slapen, en wat doe je met je baby als ‘ie huilt!? Wat is normaal en wat niet?  En.. niet onbelangrijk: hoe zorg je goed voor jezelf?

 

 Praktische informatie

Op een zaterdag of zondagochtend van 09.30-12.30 uur

Ook de partners zijn van harte welkom!

De ideale aanvulling op de Cursus in 1 dag, maar ook op een andere zwangerschapscursus of yoga

Ergens tijdens je verlof (mag natuurlijk ook eerder)

Inclusief drankjes en een hand-out met alle na te lezen informatie

Al-bevallen-geld-terug garantie (minus 10 administratiekosten)

 

€60 / STEL

inclusief BTW

“Ik vond het een onwijs fijne cursus welke mij vertrouwen heeft gegeven in het proces van borstvoeding en de eerste, spannende week samen.”

Esmée

“Heel fijn om ook voorbereid te zijn op de periode ná de bevalling!”

Hannah

Combinatie aanbieding!

Combineer de Cursus in 1 dag met de Baby Basics zodat je ook voorbereid bent op de periode ná de bevalling! Wanneer je deze cursussen combineert, betaal je 170 in plaats van 180 inclusief BTW.

Hansje de Waard

Hansje de Waard

Verloskundige en trainer

 

Hansje werkt als verloskundige in Amsterdam.  Hansje ziet iedere bevalling als een uniek en heel mooi proces. Zij zal jullie perspectief rondom bevallen verbreden en het vertrouwen in het proces vergroten. Dit met een nuchtere, no-nonsense insteek.

Hansje heeft 8 jaar in Australië gewoond en is een echte dieren liefhebber! 

Ineke van Straeten

Ineke van Straeten

Lactatiekundige en kraamverzorgende

 

Ineke heeft passie voor haar vak, passie voor moeder en kind. Zij heeft onwijs veel ervaring opgedaan als kraamverzorgende en is daarnaast 'beroemd' lactatiekundige. Naast haar kennis over de borstvoeding, weet Ineke ook heel veel over gedrag en slapen van baby's. Zij zal jullie tijdens de Baby Basics dus een compleet beeld geven van de eerste periode met jullie kindje en jullie met een koffertje vol tips & tricks naar huis sturen.

Anna Noordervliet

Anna Noordervliet

Verloskundige en (mindfulness)trainer

 

Anna zit al bijna 20 jaar in het vak en heeft daarmee al onwijs veel bevallingen mogen begeleiden.

De meeste bevallingen laten zich niet plannen, en toch kun je je juist daar wél op voorbereiden. Anna is trotse moeder en neemt tijdens de cursussen dan ook graag haar eigen ervaringen mee.

Anna is daarnaast onlangs gestart met een mindfulness opleiding!

Anne Hagemans

Anne Hagemans

Verloskundige, echoscopiste en trainer

 

Anne werkt als verloskundig echoscopist en staat in haar kracht voor een groep. Zij werkt dan ook met onwijs veel plezier bij Bevalwijzer. Anne vindt het belangrijk om realistische verwachtingen rondom de geboorte van jullie kindje te creëeren. Door het geven van theoretische informatie en praktische tools wil zij ervoor zorgen dat jullie met vertrouwen de bevalling tegemoet gaan én achteraf met een goed gevoel terug zullen kijken.

Een Bevalwijzer cursus of sessie cadeau doen

Hoe leuk is het om je lieve zwangere vriendin/collega/dochter een sessie cadeau te geven? Een speciaal en vooral heel nuttig cadeau.

Ook voor cadeaubonnen ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een bon zijn voor een cursus of een sessie, maar ook een bijdrage aan een cursus of sessie. Stuur ons een mailtje en wij maken er een leuk pakketje van!
 

Amsterdam - 't Gooi - Kennemerland

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie