fbpx

Data en inschrijven – Locatie Amsterdam

Hieronder staan per maand de cursusdata voor Bevalwijzer locatie Amsterdam. Kies het tabblad van de cursus die je wil doen en kies een datum. Na het voltooien van je inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met alle verdere info.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even info@bevalwijzer.nl

COMBINATIE ACTIE

Wanneer je de Curusus in 1 dag met de Baby Basics combineert, voer dan de actiecode “COMBINATIE-AANBIEDING”
in bij de check-out. Op die manier zul je
€10 korting ontvangen.

mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

maart 2021
mei 2021
juni 2021
augustus 2021
Geen evenementen gevonden!

Geen evenementen gevonden!

Ook is het mogelijk om mee te doen met de Cursus in 1 dag. We zullen ook ingaan op een volgende bevalling tijdens deze cursus! Ook tijdens de Online cursus gaan we in op een volgende bevalling.

Geen evenementen gevonden!

Nu ook in een Online cursus variant! In 4 uur bereiden we je volledig voor op je kraamperiode en de borstvoeding! We hebben het over aanlegtechnieken, op gang komen van de voeding en wat als het niet direct lukt? We gaan in op alle controles rondom je pasgeboren spruit, de zogenoemde huidhonger, huilen en troosten. Daarnaast hebben we het over jouw eigen herstel. Wat als die roze wolk helemaal niet zo roze voelt? Hoe kan jij de nodige dosis selfcare toepassen en hoe verloopt het herstel van je cyclus, bekkenbodem en buikspieren? We zullen geen enkel onderwerp overslaan! 

Indien je niet van plan bent om borstvoeding te gaan geven, dit medisch gezien niet mogelijk is of je jezelf elders al voorbereid hebt op de borstvoeding, is deze cursus ook te boeken zónder de informatie over de borstvoeding.

Zie https://bevalwijzer.thinkific.com voor meer informatie over ons online cursusaanbod. Volg je deze cursus naast de Cursus in 1 dag of de Online cursus ter voorbereiding op je bevalling? Dan ontvang je €10 korting! Stuur ons dan een mailtje zodat we je een kortingscode kunnen sturen welke je kunt gebruiken tijdens het afrekenproces.

Om je in te schrijven voor een Engelse cursus, the One Day Antenatal Class, moet je in de Engelse omgeving van de website zijn. Klik op het Engelse vlaggetje rechtsbovenin je computer scherm, of op de volgende link: https://www.bevalwijzer.nl/dates-and-signing-up/?lang=en . Mocht het niet lukken, dan kunnen we het uiteraard handmatig in orde maken. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@bevalwijzer.nl.

Team Amsterdam

Manon

Manon

Hansje

Hansje

Susan

Susan

Magalie

Magalie

Anna

Anna

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij

SOAP Design & Fotografie