fbpx

Data en inschrijven – Locatie Amsterdam

Hieronder staan per maand de cursusdata voor Bevalwijzer locatie Amsterdam. Kies het tabblad van de cursus die je wil doen en kies een datum. Na het voltooien van je inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met alle verdere info.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even manon@bevalwijzer.nl

Yay! Sinds 5 juni 2021 mogen wij weer fysiek cursus geven! Uiteraard houden wij tijdens onze cursussen rekening met alle COVID-19 maatregelen.
– 1,5 meter afstand, hygiëne, thuis blijven bij (milde) klachten en/of nog wachtende op een testuitslag of <5 dagen geleden contact gehad met iemand die positief getest is.

oktober 2021
november 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

september 2021
november 2021
december 2021
januari 2022
Geen evenementen gevonden!

oktober 2021
november 2021
januari 2022
Geen evenementen gevonden!

Ook is het mogelijk om de Cursus in 1 dag of de Online cursus te volgen. Tijdens de Cursus in 1 dag zitten er regelmatig stellen bij die hun volgende kindje verwachten en ook daar houden wij natuurlijk rekening mee. Heb je meer behoefte aan een cursus waar jullie zelf invulling aan kunnen geven? Dan is een Privé sessie wellicht iets voor jullie! De Online cursus is inhoudelijk gelijk aan de Cursus in 1 dag waarbij een online omgeving het mogelijk maakt om alles in eigen tijd en tempo te volgen. Weet je al/nog voldoende van een bepaald onderdeel? Dan kan dat uiteraard overgeslagen worden. Toch fijn om een module nogmaals te kijken? Ook dat is mogelijk!

 

oktober 2021
november 2021
januari 2022
Geen evenementen gevonden!

Nu ook in een Online cursus variant! In 4 uur bereiden we je volledig voor op je kraamperiode en de borstvoeding! We hebben het over aanlegtechnieken, op gang komen van de voeding en wat als het niet direct lukt? We gaan in op alle controles rondom je pasgeboren spruit, de zogenoemde huidhonger, huilen en troosten. Daarnaast hebben we het over jouw eigen herstel. Wat als die roze wolk helemaal niet zo roze voelt? Hoe kan jij de nodige dosis selfcare toepassen en hoe verloopt het herstel van je cyclus, bekkenbodem en buikspieren? We zullen geen enkel onderwerp overslaan!

Indien je niet van plan bent om borstvoeding te gaan geven, dit medisch gezien niet mogelijk is of je jezelf elders al voorbereid hebt op de borstvoeding, is deze cursus ook te boeken zónder de informatie over de borstvoeding.

Zie https://bevalwijzer.thinkific.com voor meer informatie over ons online cursusaanbod. Volg je deze cursus naast de Cursus in 1 dag of de Online cursus ter voorbereiding op je bevalling? Dan ontvang je €10 korting! Stuur ons dan een mailtje zodat we je een kortingscode kunnen sturen welke je kunt gebruiken tijdens het afrekenproces.

Om je in te schrijven voor een Engelse cursus, the One Day Antenatal Class, moet je in de Engelse omgeving van de website zijn. Klik op het Engelse vlaggetje rechtsbovenin je computer scherm, of op de volgende link: https://www.bevalwijzer.nl/dates-and-signing-up/?lang=en . Mocht het niet lukken, dan kunnen we het uiteraard handmatig in orde maken. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@bevalwijzer.nl.

Wil je je inschrijven voor de English spoken Online course? Dan kan dit via: https://bevalwijzer.thinkific.com/courses/bevalwijzer-english-online-course-preparing-for-childbirth 

Team Amsterdam

Manon

Manon

Hansje

Hansje

Susan

Susan

Magalie

Magalie

Anna

Anna

Amsterdam - Haarlem - Heemskerk
Leiden - 't Gooi

Fotografie en modellen
Larissa Hoogland en Jeffrey Verweij
Lisa Joy Kruis